Alina Mungiu i-a batut pe Gadea&Ciutacu

Vesti bine de pe frontul raitingurilor. Luni seara, la B1TV, pe finalul dezbaterii de la Nasul, intre 21.15-21.30, Alina Mungiu Pippidi a reusit un rating mai mare – 1.7 puncte – vorbind despre Raportul SAR, decat au reusit Gadea&Co. si Andreea Cretulescu.

Portia de isterie privind atacurile armate servita de Realitatea TV (cu Zgonea si Cretulescu) si Antena3 (avandu-l invitat pe omniprezentul Mugur Ciuvica) a inregistrat performante mai modeste, 1.6 si 1.4.  Portia de Tariceanu reincalzita de TVR-Sassu a fost gustata de 1.1% dintre oraseni. Victor Ciutacu, genialul de la Antena 2, a rostit mai multe Vorbe Grele si s-a depasit pe sine cu un modest 0.4.

Cifrele arata ca publicul s-a saturat de mestecatul vorbelor si de eternii televiziunilor, incepind sa prefere dezbaterile si subiectele serioase. Nu e chiar totul pierdut!

Anunțuri

6 Responses to Alina Mungiu i-a batut pe Gadea&Ciutacu

 1. Clement spune:

  SI eu cred ca lume ain cepe sa se sature de isteria astora, mai ales a celor de la Realitatea TV. Am ajuns sa nu ma mai pot uita la postul asta, e mai isteric si mai neprofesionist decat Antena 3. La Felix macar poti urmari stirile, dincolo de emisiunile lui Firea si Gadea, dar la Realitatea, de la inceputul anului incoace, nu te mai poti uita la nimic. Nu stiu ce s-a intamplat, le-o fi taiat Boc vreo afacere de sunt atat de inflamati.

 2. filadel spune:

  Era și timpul. Mama ei de preferință manipulată!

 3. inador spune:

  sa se faca odata rocada si sa fie facuti sah mat toti ciutacii ,cretulestii si „pastorii”

 4. Ionut S. spune:

  Foarte tare. Atata doar ca din cate stiu eu, Gadea isi incepe emisiunea la 21 30. Deci a batut Alina Mungiu stirile din sport, publicitatea si promo. Felicitari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: