A reinviat „Sanda” in direct la Realitatea

O mai tineti minte? O cheama „Sanda”. A fost ministru al Justitiei in timpul lui Nastase, pe care il intreba umil „sa dau drumul la dosarele din fiset, Adriane?” Ehee, copiii mosului, ce vremuri! „. Rodica Stanoiu, caci de ea e vorba, a disparut din viata publica cam de cind a recuperat-o colegul „Felix” la PC. A disparut din viata publica, nu si din cea a tribunalelor, unde de vreo trei ani se straduieste sa demonstreze ca n-a scris cu minutele ei notele informative despre colegele de birou, asa cum a zis CNSAS. Biata femeie, cit o fi suferit ea de boala de coloana care a reusit sa-i schimbe scrisul, nu si pixul cu care dadea cu subsemnatul la Securitate.

Cum spuneam, Sandica disparuse. Pina azi, marti, 24 februarie, anul de gratie 2009, cind a reinviat in direct la Realitatea TV. Sa vezi si sa nu crezi! Vie, proaspat vopsita, cu un strat gros, gros de fard, cu aplomb, cu dictie, amnezica. Ce mai, Stanoaica in carne si oase!

Tovarasa Stanoiu dadea lectii despre Justitie, se revolta, cum altfel, impotriva procurorilor, vorbea raspicat despre reintroducerea examenelor de acces in magistratura, despre judecatori, si aia niste nenorociti, despre legile lipsa, despre „disolutia autoritatii statului”, fenomen produs, evident, dupa plecarea ei din sistem. La trei cuvinte spunea „eu sint ministrul care…”

De ce a scos-o Realitatea de la naftalina, doar dumnezeul raitingurilor in cadere libera stie. Dezbaterea pe amplele teme: justitie, criminalitate, Italia, tigani, drepturile omului si ale inculpatilor etc. se purta intre profesionistii- „Sanda” si Cristian David.

Pun pariu ca Stanoiu a reinviat pentru totdeauna.

Anunțuri

One Response to A reinviat „Sanda” in direct la Realitatea

  1. mihnea spune:

    ce e haios e ca pana si langa ea, david tot prostanac pare :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: