Cazanul lui Nastase

Cea mai haioasa revista a presei furnizata de moguli e cea de la Antena3, a lui Radu Cazan. Tonul gâjât al personajului, citirea pe nerasuflate, ca si cum un tsunami ar ameninta baricada lui Felix din Baneasa, e deja binecunoscut. Ba chiar molipsitor… la un monent dat si tipii de la Realitatea si N24 se intreceau in isterie cu Cazan.

Dar va invit sa urmariti aparitiile lui Cazan din fiecare marti, reluate miercuri dimineata. Sunt „perlele coroanei”. Asta pentru ca miercurea, in Jurnalul national, se produce Adrian Nastase. Cazan, constiincios, in fiecare marti seara, are grija sa citeasca poporului Antenei3, pe nerasuflate, in intregime, textul lui Adrian Nastase.

De cand a trecut Cazan de la Realitatea la Antena3, nu cred sa fi scapat nerostit vreun cuvant pus pe hartie de Adrian Nastate. Parca vad volumul ingrijit de Cazan: „Nastase, opere complete”.

Anunțuri

2 Responses to Cazanul lui Nastase

  1. filadel spune:

    Omul are busolă. Totuşi la magnetismul politic din perioada asta e posibil să-i indice Năstase dar îl va duce cu siguranţă la Iliescu.

  2. turnofftheglory spune:

    LOL.Cazan orice ai zice are voce buna pentru jobul asta.Apoi a manca cacat la trustul Infarct este in atributiile postului.Ajungi satul acasa dupa atata dom profesor si partidul conservator.Nastase e condimentul pentru a face cacatul mai alb, mai uscat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: