Ultimatum Antena3: „Dati-ne candidatul!”

N-as fi crezut ca pot ajunge sa-i compatimesc pe Atanasiu, Fenechiu, Melescanu sau Cioroaianu… dar Dana Grecu, antenista care a prezentat Congresul PNL, mi i-a facut mai simpatici. Am urmarit azi, timp de cateva ore, transmisiunile in direct ale postului lui Felix. Agitata, cand entuziasmata, cand nervoasa, Dana Grecu avea o singura obsesie – Traian Basescu. Musca din beregata fiecarui invitat care parea tantalau si nu raspundea corespunzator indemnului repetat obsesiv:

Iesiti, ca sa-l cunoastem, cu candidatul care se va bate cu Traian Basescu.

Astia, liberalii, mai o dadeau cotita, ca Biroul va decide ulterior, ca, desigur, poate iese Crin Antonescu, poate iese chiar Tariceanu, dar asta nu inseamna ca decizia privind candidatul a fost luata deja la acest Congres. Atanasiu a dat masiv din casa si a spus ca s-ar putea sa fie un candidat independent, ca s-ar putea sa sustina chiar pe unul din afara partidului, poate Johannis, ca vor face studii, ca poate vor merge pe mana unui liberal sustinut de voci care sa adauge voturi bazinului PNL precum Ciuhandu, Johannis, Oprescu. Ideea era ca se vor hotari pâna la europarlamentare, la care Dana Grecu sarea din cadru (operatorii de imagine o puteau urmari cu greu): „cine e candidatul?”, „dati-ne candidatul”. „Sunt inca liberali care se indoiesc de intrarea in campanie contra lui Traian Basescu a castigatorului de astazi”, anunta, din când in când, cu îngrijorare.

Momentele de depresie provocate de ezitarile liberale ii erau compensate de momente de entuziasm in care, de exemplu, ne anunta, in plina dezbatere, ca Radu Rusanu, care tocmai trecea pe langa ea, fredoneaza o melodie. Pam, pam! Daca nu are carnet de partid PNL, trebuie sa-si faca:)… sa intre in legalitate. Crin Antonescu a si felicitat-o „pentru tenacitate si cerbicie”. Oricum, obiectivitatea nu a dat pe nimeni afara de la Antene, macar Dana Grecu a fost simpatica si a trait intens.

Puteti vedea aici o mostra din prestatia patimasa a Danei Grecu:
http://videonews.ro/action/viewvideo/7303/Crin-Antonescu-noul-presedinte-PNL/
Am mai incercat pe Realitatea, dar aveau transmisiuni de la Congres catastrofale, Tanase si Dinescu erau depasiti, doar Valeria Dorneanu a mai salvat aparentele. Nastase a propus cartel anti-Basescu. Stavarache (sustinatorul lui Tariceanu) a replicat ceva mai tarziu ca e o prostie ideea cu „cartelul anti-ceva”, ca-si vor ostiliza iar populatia ca la referendum, ca PNL „trebuie sa aiba candidat propriu” si, „daca castiga Crin Antonescu, e obligat sa candideze contra lui Basescu.”

Dar, dincolo de aceste interventii din studioul improvizat, transmisiunile in direct de la Congres au fost catastrofale la Realitatea. Le lipsea, evident, patosul Antenei3.

Reclame

One Response to Ultimatum Antena3: „Dati-ne candidatul!”

  1. […] Si chiar in ziua Congresului PNL, pe 20 martie, Crin Antonescu isi proclamase victoria in studioul improvizat de Antena3,, alaturi de zeloasa Dana Grecu si Victor Ciutacu. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: