Realitatea TV, inmormantari: handbalistul, Dolanescu, Papa si Patriarhul

Un articol interesant in EvZ: SicriuTV, cel mai tare post din Romania.

Credeam ca in materie de „inmormântare la romani” OTV, ProTV si Antena1 au spus tot ce ar fi fost de spus. Ei bine, Realitatea TV a reusit performanta de a revolutiona acest domeniu prin felul in care a acoperit cazul Marian Cozma: cu indelunga prezenta a bocitoarei nationale Adrian Paunescu (formidabil cum se lipeste omul asta de fiecare inmormantare – Petrila, Marian Cozma, Pruteanu si acum Dolanescu), cu transmisii din elicopter, etc.

La Dolanescu parca au fost mai rezonabili, poate ca au fost epuizati de Congresul PNL si de efortul de a face din Crin – Obama.

In articolul din Evenimentul zilei, mi-a atras atentia paragraful care se referea la Realitatea TV. Compararea mortii lui Dolanescu cu cea a Patriarhului Teoctist sau a Papei Ioan Paul II arata o lipsa de ierahie in gandirea redactorului sef al Realitatii, care a primit recent un ZERO la purtare:

Cristian Coman, redactor-şef al Redacţiei Ştiri Realitatea TV, explică pentru EVZ resorturile acestui maraton televizual: „Acoperirea mediatică a evenimentului a constituit, de fapt, pentru Realitatea TV un eveniment mai ales pentru reacţia populară pe care a generat- o. Reacţia oamenilor a fost principalul motor al deciziilor în acoperirea evenimentului”. Reprezentantul Realitatea TV a mai precizat că, din punctul de vedere al postului, moartea lui Ion Dolănescu poate fi comparată cu alte două evenimente majore: moartea Patriarhului Teoctist şi moartea Papei Ioan Paul al II-lea, de altfel cele trei eventimente de gen pe care Realitatea le-a acoperit pe larg până acum.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: