„Patimasul” CRIN. Alaturi de Gâdea&Stan; între Ilici si Liiceanu

Crin Antonescu s-a mutat cu arme si bagaje la Antena3. A felicitat-o pe Dana Grecu pentru tenacitate si cerbicie în Cântarea României de vineri, de la Congresul PNL-Antena3. I-a telefonat apoi lui Victor Ciutacu si i-a transmis un calduros Salut, bătrâne, sunt Crin. Te-am sunat să-ţi mulţumesc pentru tot…. Si, bineinteles, luni seara s-a prezentat disciplinat, cu mâna la chipiu, in fata cenzorilor supremi Gâdea&Stan.

Crin le-a vorbit preferatilor lui Felix despre doua modele: unul care l-a dezamagit, Gabriel Liiceanu-cel furat de rea-credinta, si celalalt care-i provoaca placute surprize si respect -Ion Iliescu.

Gabriel Liiceanu a fost pentru mine un model până în ’89. După ’90, iarăşi a fost un reper. Intelectualul are voie să fie partizan politic şi poate spune că susţine pe x sau y. Ceea ce nu are voie însă este să se lase furat de rea-credinţă. În momentul ăsta a abdicat de la principii şi nu mai poate fi o instanţă.
Crin

Pot să apreciez, ceea ce nu pot aprecia la alţi oameni politici din România, faptul că de la Ion Iliescu din ’90 la Ion Iliescu din ’96, la Ion Iliescu din 2000, din 2008, e o evoluţie pe care n-ai cum să n-o remarci şi n-ai cum să n-o respecţi. (…)
Dacă în ’92, ’94, ’96 cineva venea şi mi-ar fi spus «Uite, dragul meu, va veni o vreme când, vorbind despre Ion Iliescu, te vei raporta la el ca un model sau ca un personaj benign, ca un personaj de treabă şi ca un personaj pe care eventual să-l bagi într-o ecuaţie de susţinere a democraţiei din România» trebuie să vă spun că, pătimaş cum sunt, cred că s-ar fi întâmplat nenorocire, adică ne-am fi apucat de piepţii hainei.
Acelasi Crin

Antonescu: Băsescu şi Liiceanu sunt două modele false (Cotidianul)

Reclame

3 Responses to „Patimasul” CRIN. Alaturi de Gâdea&Stan; între Ilici si Liiceanu

  1. turnofftheglory spune:

    Mmm, ce mumos.Crinut mangaiat pe breton de ciutaci, ce n-as da sa nu ii vad.Lasa ca va salva Crin Romania.Inainte mars cu Norica cap de lista.

  2. Suzana Gadea spune:

    Oftica liberalilor pe „intelectualii lui Basescu” e veche. Crin nu face decit sa recidiveze. Ati uitat scrisorele furibunde ale lui Bogdanel Olteanu adrisate lui Patapievici? Sau iesirile entelectuale ale lui Ludovic la adresa GDS?

  3. […] Congres. “Salut, bătrâne, sunt Crin. Te-am sunat să-ţi mulţumesc pentru tot…” , ii spusese Crin lui […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: