Hemoragie la RealitateaTV.

In martie, Realitatea TV a pierdut in medie, in prime-time, 40.000 telespectatori si 30.000 de telespectatori de-a lungul intregii zile, potrivit datelor furnizate de  analistul media Petrisor Obae.

Interesant este ca acest public numeros nu a migrat catre Antena3, a lui Felix, caci si acest post a pierdut 5.000 de telespectatori. Nici nu ar fi avut de ce sa migreze, caci intre cele doua posturi nu mai exista practic nicio diferenta de cateva luni incoace, singura lor filosofie editoriala e „tunurile pe Basescu”. 

Rebranduit politic, postul lui Vantu pierde public masiv. Daca te uiti dupa ora 16 la Realitatea TV si Antena3  ai impresia ca au redactie comuna: aceleasi subiecte, aceleasi personaje – Mugur Ciuvica, Sorin Rosca Stanescu, Sergiu Andon – care parca se plimba cu funicularul seara de seara  intre Casa Scanteii si Baneasa… doar Gadea, Stan, Ciutacu pe de-o parte, si Prelipceanu, Laura Chiriac si Cretulescu, pe de alta, fac ca peisajele sa fie diferite.

Reclame

9 Responses to Hemoragie la RealitateaTV.

 1. Riddick spune:

  Salut ! Se duc pe copca…

  Te-am pus in blogroll.

 2. dora spune:

  Exact!Si vor pierde pe zi ce trece cu tot spectacolul lor.Ce ma distreaza pe mine:aproape toti invitatii recunosc ca se face circ,telejustitie, dar tot vin in studio.Realizatorii nu se singhisesc ,conduc astfel discutiile, incat sa se ajunga la concluzia dorita:o minte sus pusa regizezeaza tot acest spectacol mediatic.Cred ca badea Ion si tzata Floare s-au prins de ce se intampla si incearca sa urmareasca emisiuni de divertisment,muzica,film.

 3. theo spune:

  dacä se tzin de härtuialä , si il pupä in bot

  pe ciuvicä si srs, niste securisti cu condicutzä,

  sä-si vizioneze singuri programele.

  SÄ LE FIE RUSINE:

 4. filadel spune:

  Sper să se ducă unde și-a înțărcat mutu iapa!

  Nu mutu ăla!

 5. Radu Humor spune:

  Mai bine vedeti cat a pierdut Basescu in acest interval!

 6. turnofftheglory spune:

  Stii care e ironia?Ca isi permite aceasta pierdere financiara daca ii reuseste jocul.Cam tot ce este in portofoliul realitatea-catavencu inseamna subventie SOV caci e pe minus de ceva vreme.Intotdeauna am asteptat o voce din trust sa isi exprime opinia cum de este el un mare senior sau redactor sef cand gradul sau de competenta combinat cu departamentul de marketing merg din infrangereala in infrangereala.Raspunsul de obicei se lasa cu ignorne, ban sau mizda patii din partea mea.Vorba lui Filadel, sper sa crape capra in patru.

 7. turnofftheglory spune:

  Radu mamii Radule, Roxanica liberalule.Ba toti aveti o marota nu dai buna ziua si jos basescu.Bleah.

 8. niku elektriku spune:

  hopaaaa, pina si cristoa se rusina de situatziune !

 9. […] Situatia pare sa fie mai dificila la RealitateaTV. Scaderile masive înregistrate în luna mai sunt fata de aprilie. In aprilie, în ciuda audientelor mari aduse de campania FREE GIGI (Mogulii, solidari cu Becali si idealul acestuia: justitia paralela) si de cutremurul nerod (care, în loc sa-i piara pe cei 500.000 de bucuresteni alesi de Sorin Oprescu, s-a multumit doar sa-i zgaltâie lustra reporterului special Cristian Zarescu), RealitateaTV abia reusise sa se stabilizeze dupa o alta hemoragie, din martie, despre care am scris la vremea respectiva.  […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: