Tanase crede si nu cerceteaza (petardele lui Vanghelie)

Am gasit pe site-ul CNA transcrierea discutiei dintre Stelian Tanase, intelectual, realizator de emisiuni la Realitatea TV, si Marian Vanghelie, primar peste sectorul 5 si lider PSD.
Primarul Vanghelie afirma ca Basescu insusi urmeaza sa aresteze alte persoane, iar intelectualul Tanase crede fara sa cerceteze o asemenea gogomanie. 

 • Marian VANGHELIE:  Pe holuri, in afara si pe-aici, pân’ redactie si pe unde-am mai fost astazi, se discuta ca domnul Presedinte Traian Basescu urmeaza sa aresteze alte trei personaje importante.
 • Stelian TANASE:  Se aude, circula prin redactii…
 • Marian VANGHELIE:  Nu vreau sa dau nume acuma, ca nu este cazul, dar vreau sa va spun ca nu se poate asa ceva.
 • Stelian TANASE:  Din ce zona sunt ele? Macar atât. Nu dam nume, ca si eu stiu numele.
 • Marian VANGHELIE:  Din zona media. Oameni importanti din media.

Inregistrarea o puteti accesa aici, pe site-ul emisiunii 3×3 realizata de Stelian Tanase la RealitateaTV. De pe site-ul Realitatii aflam cam ce urmareste emisiunea 3×3: „Oamenii au nevoie de o analiză a evenimentelor pe termen lung, vor să afle comentarii ale liderilor de opinie pe un subiect în evoluţie, dar şi concluzii pe un subiect încheiat. Aşa ceva lipseşte din dinamica obişnuită a emisiunilor de ştiri şi dezbateri tocmai din cauza evenimentelor care năvălesc, în fiecare zi, asupra redacţiilor. De aceea se simte nevoia unei emisiuni de analiză a evenimentelor, într-o perspectivă de comentariu autorizat.” Chapeau bas!

Dar… cum de-o fi ramas mut Stelian Tanase in fata unor asemenea petarde (sau „perdele de fum”, vorba lui Razvan Dumitrescu) aruncate de Marian Vanghelie nu-mi pot explica. Voi ce credeti? S-a intimidat? A ramas mut de admiratie?

Oricum, pana ne vom lamuri, sa recunoastem ca aceasta insiruire a celor doi titani ai comunicarii (Stelian si Marian) – „Pe holuri, in afara si pe-aici, pân’ redactie si pe unde-am mai fost astazi, se discuta ca (…), se aude, circula prin redactii” este antologica.

Anunțuri

5 Responses to Tanase crede si nu cerceteaza (petardele lui Vanghelie)

 1. silvian spune:

  Stelian Tănase este un pseudointelectual cu aere de mare profesor şi scriitor. Este atît de agramat în exprimarea orală, încît emisiunile lui nu le mai pot urmări de multă vreme, fie că e vorba de 3×3 sau de cea cu Dinescu. Spectacolul pe care îl dau cei doi vinerea seara este de un penibil indescriptibil şi de-a dreptul respingător.

 2. noradamian spune:

  Cuplul de analisti, marian tanase si stelian vanghelie! Subiectul, cam acelasi, ca si ieri alaltaieri, ca si maine, poimaine, din ciclul „analiza pentru tot cartierul, cu concursul unora care circula pe holuri”
  😆

 3. […] spânzurarea lui Iuda? Sau poate vrea Basescu sa ascunda legaturile sale cu Pilat? Si cu Barabas? “Pe holuri, in afara si pe-aici, pân’ redactie si pe unde-am mai fost astazi, se discuta ca… Basescu s-a intalnit în Liban cu […]

 4. […] spânzurarea lui Iuda? Sau poate vrea Basescu sa ascunda legaturile sale cu Pilat? Si cu Barabas? “Pe holuri, in afara si pe-aici, pân’ redactie si pe unde-am mai fost astazi, se discuta ca” Basescu s-a intalnit în Liban cu […]

 5. […] “Nu prezentati sau comentati zvonuri ca informatii si stiri”; va reamintim un post mai vechi de pe acest site: Tanase crede si nu cerceteaza […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: