Candidatul „romantic” – „absolvent de program” jongleaza cu diplomele si ameninta ziaristii cu trebunalu’

Excelenta ancheta celor de la Hotnews.ro despre studiile printului-consort-candidat-la-presedintie: Cum si-a umflat si dezumflat Radu Duda studiile la Harvard.

In urma intrebarilor jurnalistilor, pe site-ul candidatului-consort a fost inlocuita gogoasa „Este, de asemenea, absolvent (…) al John F. Kennedy School of Governament, Universitatea Harvard (2004)” cu o „gogosica” mai apropiata de realitate: “Este, de asemenea, absolvent (…) al programului „Senior Executives in National and International Security”, John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard (2004)”. Asta daca „absolvire” se poate numi participarea la un progrm care a durat doua saptamâni. Pe aceasta logica a candidatului-consort si eu as fi „absolvent” al cursurilor de înot organizate la bazinul olimpic din Brasov, tot doua saptamâni durau si se dadea si un soi de o „diploma” sau „brevet”.

Directorul de comunicare din cadrul Harvard Kennedy School, Doug Gavel, citat de Hotnews.ro, pare obisnuit cu astfel de jonglerii: “Sunt multe cazuri in care participantii la acest program sustin ca au absolvit John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard. Noi preferam sa se mentioneze ca au participat, au terminat si au primit un certificat de atestare a acestui program”.

Interesanta mi se pare însa reactia echipei de campanie la adresa jurnalistilor care si-au permis sa cerceteze acest mic amanunt din biografia romantata a candidatului-consort: „Va spunem, in acelasi timp, ca in conditiile in care doriti sa continuati pe aceasta linie ostila nejustificata – importiva evidentelor, atacand direct imaginea unui om care a muncit si a invatat in beneficiul acestei tari – ne rezervam dreptul de a va actiona in judecata”.

Pac-pac, domnu’ Print îi trimite la cremenal, ar zice Gigi.

Iepurele luminii & iepurele princiar

Becali pariaza pe Duda la ProTV 

Iata capturile realizate de Hotnews.ro:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: