„Gripa porcina loveste Romania”. Chiar asa?

La fratii Prelipceanu de pe RealitateaTV trona azi dupa-amiaza acest titlu catastrofic. Cand folosesti expresia „loveste Romania” iti inchipui biata tara are febra, cuprinsa fiind de epidemia de gripa porcina. Cand colo, o femeie intoarsa de la New York, diagnosticata cu H1N1 si apoi trimisa acasa pentru ca se facuse bine, a avut gripa porcina fara sa stie.

Primul caz românesc de gripă porcină, externat după 24 de ore

Incercand sa recupereze ce se mai putea din dezastrul care nu s-a petrecut (dar care se putea petrece),  Laura Chiriac il chestiona profesionist pe Streinu Cercel: „ce temperatura avea femeia cand a fost externata?”, „cum va explicati ca i-a scazut temperatura ?” si alte intrebari de asistenta. Omul si-a pastrat calmul, a raspuns la intrebari oarecum rusinat ca nici de-o epidemie de gripa serioasa nu a fost in stare.

Imi amintesc cat de dur era chestionat Marmureanu, care dezamagea jurnalistii afirmand ca seismul din aprilie n-a fost decat o zgaltaitura (studiu de caz „Cutremur la TV”). Acel „si care e problema?” rostit de Marmureanu i-a scos din minti pe ziaristi. Daca la cutremurul din aprilie, autoritatile au dat-o in bara, acum macar o gripa zdravana sa le reuseasca… timpul nu e pierdut, cameramanii abia asteapta comanda „motor!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: