Crin cenzurat. „Serviciurile” trecute sub tacere.

Cu riscul de a fi considerat fan EBA, revin asupra dublei masuri instituite de presa mogula. Am mai facut-o in postul „Printul si presa” – despre „studiile” la Harvard ale Candidatului-Consort, cand am constatat ca publicatiile mogule sunt pentru Duda muma, pentu EBA ciuma.

Aceeasi tacere profesionista a presei crinolatre acopera acum ultima gafa a lui Crin Antonescu, profesor de istorie, care intr-un acces de furie anti-EBA a reusit sa o intreaca in virtuozitate pe fiica cea mica a lui Basescu.

Elena Băsescu le promite românilor legalizarea drogurilor, asta le lipseşte românilor. Asta trebuie să facă românii fără serviciuri.

Asta dupa ce profesorul Crin ne anuntase ca Churchill a fost presedintele Marii Britanii. In fine, niciuna dintre aceste gafe ale profesorului Crin nu a fost difuzata la nesfarsit la televiziunile mogule asa cum au fost difuzate „succesurile” Ebei. Inchei print-un titlu demn de Sinteza Zilei: „Este Crin cenzurat? Este Basescu iresponsabil?”

UPDATE
Un post pe aceeasi tema in Cotidianul: Gramakica lui Crin Antonescu
Si… haha…  stire cu EBA despre profesorul Crin data  de Mediafax: Elena Băsescu a declarat, luni, la Suceava, că erorile gramaticale pe care le-a făcut au fost ale unui om politic la început de carieră, dar că a constatat erori gramaticale la preşedinţi de partide şi crede că oamenii îşi vor da seama că „succesurile” sunt acelaşi lucru cu „serviciurile”.

 

Anunțuri

4 Responses to Crin cenzurat. „Serviciurile” trecute sub tacere.

 1. turnofftheglory spune:

  Hai ca esti fan EBA. Basescianule. Cum poti denigra maretul si virilul antipitzi Crin Antonescu, salvatorul natiei si flamura cu ochii albastri a PNL? Norica sari pi iel. Iti matraseste repetentu’.

  • contramanipulare spune:

   O sa votez, totusi, PDL-ul… pentru Traian si Monica.
   Dar nu poti recunoaste ca EBA, sfatuita probabil, i-a tras-o binisor profesorului Crin. Asta patesti cand Tu, Urmas al Bratienilor, te razboiesti cu fiica cea mica a Marinarului. Imi plac curajosii astia… care-si fac curaj cand sunt singuri în studio, la Sinteza Zilei… ma rog, alaturi de Gâzi, ori când se uita in oglinda sau în ochisorii Noricai. Oglinda-oglinjoara, cine-i mai Crin din tara?
   I-ar fi scazut, oare, Crin nota la purtare EBei pentru asa un afront?

 2. imperialistul spune:

  Mare om, mare caracter. Trebuie sa aparam serviciurile romanilor de presedintele Marii Britanii!! Votati Crinu’ !!! 😆

 3. […] Doream sa va mai delectez cu subiecte light, precum batalia pe greseli gramaticale dintre Crin si EBA,  (si-a fixat tinte înalte Crin, daca nu reuseste cu Basescu, macar pe Elena sa o […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: