„Preemptive strike”: Pârvulescu a anuntat frauda inca de joia trecuta

La stiri, la Realitatea, spuneau ca au fost patru sute de baraje rutiere, dar agentii lui Nica nu au depistat nimic suspect. Ori sunt militieni si nu sunt capabili, ori chestiile suspecte au fost acoperite, ori a fost o gogoasa super-umflata. Ne vom lamuri in zilele care vin, sa vedem ziarele ce scot la iveala, ca de televiziuni ne-am cam lamurit. Turism electoral eu cred ca a fost da intotdeauna, aici aveti o dovada, cumparare de voturi a fost inregistrata si pe camera, aici alta dovada.

Tema fraudei fusese amorsata inca de saptamana trecuta de PNL si de Cristian Parvulescu, autorul catastrofalului sistem de vot uninominal-liberal. Pârvulescu (PNL) molfaia saptamana trecuta, joi, pe 4 iunie, un sondaj prin care anunta ca 52% dintre romani cred ca alegerile sunt fraudate. A facut public sondajul joi, si a incercat sa-l lanseze vineri, dar era prea tarziu, campania se incheiase.

UPDATE: Un excelent post despre activitatea universitara a lui Cristian Pârvulescu pe blogul lui Catalin Avramescu: Profesorul Bologna, cu o intrebare pertinenta: „Pe ce bază academică este numit cineva conferențiar, la doar un an de la susținerea doctoratului,  iar după doi ani e deja decan?”

Sondajule ra realizat cu institutul lui Felix, CCSB, si mai anunta ca 51% dintre romani vor introducerea votului obligaoriu, tema care, printr-o coincidenta pe care nici statisticienii n-o pot explica, tocmai fusese lansata de Adriana Saftoiu in Gandul. Asta mi se pare extraordinar… la vot se duc 27%, dar 51% vor vot obligatoriu.

Anunțuri

4 Responses to „Preemptive strike”: Pârvulescu a anuntat frauda inca de joia trecuta

 1. sa bage, dom’le, odata votu’ obligatoriu…
  ca nu mai tre’ sa faca astia actziunea autobuzu’ ci tre’ sa mobilizeze vreo 10 stadioane maracana la vot…
  barem sa’i bagam la cheltuieli !

  • contramanipulare spune:

   Asta-i contribuţia ‘liberalismului’ românesc, doar cristian pârvulescu şi pnl puteau cere votul obligatoriu. Pasul doi că fi să trebuiască să-l votăm pe Crin Mântuitorul, Noul Obama.
   Pe de altă parte, asta arată şi situaţia dramatică a activului PNL scos de la guvernare şi din deconcentrate, activiştii dau birul cu fugitii, nu-si permit turism electoral sau transport cu microbuzul ca PSD şi PDL şi atunci mai bine cu votul obligatoriu, că sa neutralizare maşinărie ăstora mari, de parcă aia care vor fi obligaţi să voteze se vor repezi cu ştampila pe Eliberatorul Crin.

 2. robin spune:

  Of, citi idoli falsi descoperim in ultima vreme…

  Iar VO e o aiureala. In Grecia, unde exista asa ceva, au participat doar 45% la alegerile astea. Ce-or sa faca, amendeaza 55% din votanti?

  Daca ar fi asa la noi, ce trafic cu scutiri medicale si de alt tip s-ar ivi! 🙂
  Cine ar verifica scutirile? Cred ca s-ar infiinta o noua Agentie guvernamentala care sa se ocupe cu asta.

 3. […] Firea lui Crin Dupa cum anticipam în Firea lui Geoana, Crin Antonescu a poposit pe 18 septembrie la “Stirea zilei”, pe scaunul încalzit cu  zi inainte de Mircea Geoana. Nu a venit singur, si-a luat un ajutor, un obisnuit de-al casei – Cristian Pârvulescu (“profesorul Bologna”, dupa cum  îl numea Catalin Avramescu). […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: