Cu cine vor fi petrecut Ioan Opris si Muhulet?

Doua zile la rând, Ana Maria Patru (numita in Autoritatea Electorala Permanenta de Basescu) a fost executata pentru imprudenta de a fi participat la o petrecere cu lideri ai PDL si Traian, Maria si Elena Basescu, chiar dupa anuntarea exit-poll-urilor. Intr-adevar nu se prea cade. E de spus totusi si ca femeia nu e magistrat asa cum fusese prezentata în presa. A fost vicepresedinte PD la Vâlcea.

Subiectul privind „impartialitatea” este abordat unilateral. S-ar fi conturat mai bine daca ne uitam cine-s ceilalti reprezentanti ai AEP în Biroul Electoral Central:

Autoritatea Electorală Permanentă  
OCTAVIAN OPRIŞ Preşedinte
ANA MARIA PĂTRU Vicepreşedinte
MARIAN MUHULEŢ Vicepreşedinte

Ziarul Cotidianul a publicat o ancheta privind locuintele acordate preferential de ANL – „Cartierul secret al ANL se îngraşă cu alte neamuri„, care-l descrie  pe Muhulet astfel:

„membru PNL, care a fost numit anul trecut de către Guvern vicepreşedinte cu rang de secretar de stat al Autorităţii Electorale Permanente. Pînă la jumătatea anului 2007, Muhuleţ a fost director de cabinet al secretarului general al Guvernului şi apoi consilier personal al ministrului pentru relaţia cu Parlamentul. În ambele poziţii, Muhuleţ a fost mîna dreaptă a ministrului Mihai Voicu.” 

Nu spun ca Muhulet va fi facut ceva rau ca vicepresedinte al AEP. Din contra, mie mi-a facut o impresie foarte buna ca purtator de cuvânt al Biroului Electoral Central, stergând impresia lasata de prestatiile lamentabile ale comunicatorilor BEC din 2004. Dar, daca tot e sa acuzam timp de doua zile lipsa de impartialitate a unui membru al BEC, acuzand si faptul Patru ca a fost vicepresedinta a unei filiale a PD, o mentiune privind traseul lui Muhulet cred ca merita sa fie facuta. Mai ales ca ancheta din care aflam ca Muhulet a primit repartitie in „cartierul secret al ANL” alaturi de Marian Voicu (ANL ridica un cartier secre pentru demnitari, scria Cotidianul, si ANL-ul face casa buna cu PNL-ul, scria Doc), era proaspata, fusese publicata anul trecut.

In cea ce-l priveste pe presedintele AEP lucrurile sunt mai simple, dar de fapt mai complicate pentru ziaristii de astazi. Cu siguranta ca celor mai multi dintre jurnalistii tineri, numele Octavian Opris nu le spune nimic, mai ales ca fostul senator FSN, PDSR, PSD s-a scufundat cu submarinul dupa ce a fost numit in 2004 sef al AEP. Opris e unul din veteranii FSN-FDSN-PDSR-PSD, a fost senator din 1990 pâna în 2004, dupa care, ca presedinte al AEP, a devenit „impartial”. Asa, ca Sassu. O fi chefuit doar în familie, probabil.

Anunțuri

4 Responses to Cu cine vor fi petrecut Ioan Opris si Muhulet?

 1. n’am urmarit in profunzime scandalu’, ca nu mai am starea…
  la anp’u asta a mai fost un scandal si in anii trecutzi, ceva intre presh si vicepresh, isi tot trageau presu’ unu la altu’, parca !
  da’ astia care au demascat’o pa pedista n’au pus problema ca nu putea aia singura sa fuga cu sacii de voturi, fiind flancata de pesediatzi si peneliatzi ?

  mai mult ca sigur ca nu, nu ?

  • emanuel spune:

   Nu au demascat pe nimeni, ai impresia ca autoritatea aia electorala, care de fapt e in mana PSD, e condusa de pedelista petrecareata. Am vazut cum au acoperit subiectul Antena3 si Realitatea. Manipulare prin abordare isterica si omisiune.

 2. robin spune:

  Oricum ai lua-o, a fost o mare greseala/prostie prezenta AP la petrecerea pdl-ista. Si pdl-istii stiu asta, de aceea nu au fost in stare sa dea o replica prin care sa atenueze lovitura de imagine.
  Ca in orice institutie bugetara din RO, membrii AEP sint pusi acolo in urma negocierilor intre partide, dar ar tb sa pastreze macar aparentele.
  http://www.roaep.ro/ro/section.php?id=1&l2=15

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: