Gogosile Gabrielei

fireaGabriela Vrânceanu Firea s-a luat la trânta cu CNA dupa ce a fost sanctionata pentru ca nu a prezentat si un punct de vedere al Presedintiei sau al PDL într-o dezbatere în care Olteanu, Sandru si Andon au executat discursul lui Basescu si asumarea lui Boc (Mediafax: Antena3, amendata).

Firea se victimizeaza in studio în emisiunea Stirea Zilei din 22 septembrie, iar invitatii – Bogdan Niculescu Duvaz, Eugen Nicolaescu si sorin rosca stanescu, înghit cu pofta, pe nemestecate gogosile Gabrielei:

„Stirea zilei” a intrat in rândul lumii bune pentru emisiunea în care am analizat discursul presedintelui din 16 septembrie.

Ce m-a surprins e ca se spune ca în emisiune nu a existat niciun punct de vedere al Presedintiei. Domnul presedinte era la televizor, vorbea de la ora 19 si l-am difuzat înaintea emisiunii o ora, în timpul emisiunii un sfert de ora si permanent a fost pe ecran… mai preluând câte o frazadin când în când.

Care alt punct de vedere decât presedintele însusi care era pe post? Decât daca presedintele era ubicuu si putea fi si în platoul emisiunii si la Parlament.

Cum era sa fie si în cadrul emisiunii, si la Parlament, si în sincron, si la telefon, si la satelit?
Gabriela Vrânceanu Firea

Nicolaescu se sufoca de indignare:

E un abuz, faceti contestatie, nu-i lasati sa-si faca de cap.

Duvaz e mai practic:

(Doamna Firea) sa ne spuna noua sa nu-si faca de cap, ca pâna la urma CNA e numit de Parlament. Trebuie chemat în fata Parlamentului.

Niciunul nu remarca însa minciuna „victimei”.

Discursul lui Basescu a avut loc pe 15 septembrie, nu pe 16 septembrie asa cum sustine GVF, emisiunea demolatoare aflata in vizorul CNA fiind pe 16 decembrie, a doua zi dupa discurs. Observatiile privind ubicuitatea lui Basescu, imposibilitatea acestuia de a fi si în platoul Gabrielei si în Parlament în acelasi timp sunt, asadar, manipulari bazate pe o minciuna.

 • Stirea Zilei din 15 septembrie, din timpul discursului lui Basescu s-a numit Basescu, discurs de premier; invitati: Viorel Hrebenciuc (PSD), Florian Bichir si sorin rosca stanescu.
 • Stirea Zilei din 16 septembrie, sanctionata de CNA, s-a numit Basescu, alt Ceausescu?; invitati: Sergiu Andon (PC), Bogdan Olteanu (PNL), Lavinia Sandru (PIN).
 • Pe 17 septembrie Stirea Zilei s-a intitulat Se teme Basescu de Geoana?; invitat Mircea Geoana (am scris aici).
 • Pe 18 septembrie a fost emisiunea cu Crin Antonescu (proptit de Cristian Pârvulescu), Crin il provoaca pe Traian (am scris aici).

Sa recapitulam.
Intr-o saptamâna, GVF a avut ca invitati doi pesedisti – Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc, doi liberal – Crin Antonescu si Bogdan Olteanu, pe Sergiu Andon (PC) si Lavinia Sandru (PIN).

Suficient pentru ca Gabriela Vrânceanu Firea sa ne proclame pe post profesiunea ei de credinta în ale jurnalismului la mogul:

Singurul  partid la care adera un moderator este cel al ratingului, al publicului. Daca ei vor sa visese ca aderam si la alte partide le dorim vise placute.
Gabriela Vrânceanu Firea

Eu as spune ca GVF minte putin.

Reclame

8 Responses to Gogosile Gabrielei

 1. IONUT spune:

  Tot zilele trecute la ,,NASUL”de pe B1TV,a fost Dna
  Monica Macovei care a explicat foarte clar ce si cum
  este si cu Justitia si cu Constitutia.
  Sisteml unicameral ar putea eficientiza legislativul,
  aduce econmii la buget si include amendamente benefice
  in constitutia aceasta blestemata.Epigrama d Laurentiu
  Ghita:Camera,ca stupul este
  Insa-mi vine o-trebare.
  ,,Trantori sunt,regina este,
  Dar nu-i nici o lucratoare.

 2. robin spune:

  GVF imi pare prototipul parvenitului. Look-ul ei „slefuit” si snobismul ei ridicol nu ascund comportamentul de „neam prost” care iese din cind in cind la suprafata. O vrajitoare care se crede zina. 😀

  Pe linga o dictie defectuoasa,logica si profesionalismul ei sint la fel. Emisiunile ei abunda in minciuni spuse cu seninatate,insinuari parsive, atacuri sub centura, partizanat desantat si chiar prostie crasa.

 3. cum putetzi zice asa ceva de fosta purtatoare de vorbe ?!

 4. turnofftheglory spune:

  Gogosi cu zahar sau au toping?

  • contramanipulare spune:

   Eu cred ca au toping… am vizionat pe net si urmatoarele emisiuni ale Gabrielei Vranceanu Firea, cea care spunea ca doar ratingul e stapânul ei, si am vazut acelasi macel anti-Basescu si anti-PDL fara a da vreodata cuvântul PDL-ului. Sau poate doar PSD, PC si PNL fac rating. Revin cu o postare.

 5. turnofftheglory spune:

  As fi uimit sa fie o tenta neutra. Ca si chestia invitarii politicienilor PC, PRM, PIN si grohaitori gen Paunescu sau „impartiali”. Nu e bai, Antena 3 nu are portocaliul in target. Si-au ales o nisa pe care o radicalizeaza in fiecare zi.

 6. imperialistul spune:

  Eu as spune ca minte de ingheata apele.

 7. […] Pe 22 septembrie, Stirea Zilei e Cotrocenii vor elevii high; FMI e ZU pentru Boc cu invitatii Bogdan Niculescu Duvaz (PSD), Eugen Nicolaescu (PNL) si sorin rosca stanescu (despre emisiunea asta am scris aici) […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: