PSD (aripa geoana) strânge surubul la TVR: lansarea lui Oprescu expediata la sfârsitul Telejurnalului, inflatie de Geoana la Telejurnal si in Editii speciale

Dupa re-relansarea lui Mircea Geoana de saptamana trecuta (stropita cu invitarea lui Mircea Geoana la „Tema zilei” la doar o zi  dupa ce Mircea Geoana intrase pe formatul emisiunii „In spatele usilor deschise”), dupa propaganda facuta in favoarea lui Oprescu la mijlocul lui septembrie, TVR a aruncat în seara aceasta stirea cu lansarea lui Oprescu la coada Telejurnalului.

Dupa stirile despre greva, o stire cu disponibilizatii de la SNCFR, o stire cu motiunea de cenzura, alta stire cu oamenii de afaceri straini care s-au întâlnit cu Basescu, starea vremii si o alta stire ca PD-L nu mai organizeaza o lansare oficiala pentru Traian Basescu, a aparut si stirea cu lansarea lui Oprescu. La 20.23, austera, 1 min.41 sec.,  doua sincroane si ceva ambianta.  A fost totusi mai bine decât stirea urmatoare, cu lansarea lui Kelemen Hunor, care a benefeciat de 1min.10sec. de comentarii din off.

Era sa uit…. Mircea Geoana mai fusese invitat si la o Editie speciala pe 22 septembrie, prezentata de Luca Niculescu astfel: „discutam astazi despre ambitiile unui om politic pentru el si pentru formatiunea pe care o conduce, despre proiesctele in care este implicat si despre viziunea lui asupra României si asupra rolulului pe care-l poate juca in Europa si nu numai.

Anunțuri

3 Responses to PSD (aripa geoana) strânge surubul la TVR: lansarea lui Oprescu expediata la sfârsitul Telejurnalului, inflatie de Geoana la Telejurnal si in Editii speciale

 1. Riddick spune:

  Oprescu este jalnic, un pion de-al lui Ilici.
  După alegeri începe cafteala generală în PSD, indiferent de rezultat.

 2. robin spune:

  Simt o oarecare neliniste cind stiu cine e in spatele lui Oprescu si cind imi amintesc cum a cistigat Bucurestiul intr-o zi de 15 iunie.
  Poate e dezavantajat la tv acum, in turul 1, dar in turul 2(cred ca el va ajunge si nu MG)va fi rasfatatul tonomatelor. Sa nu uitam cum s-au petrecut lucrurile in 2008, la locale.
  Si sa ne pregatim batistele, s-ar putea sa vedem iar o telenovela tv, in care Don Quijote se lupta cu ‘Sistemul Ticalosit’ intruchipat de TB.

 3. emanuel spune:

  Da, si eu cred ca tvr se va reorienta rapid daca va deveni clar ca Oprescu are sanse mai mari.

  Realitatea era destul de critica astazi. Pe de alta parte, campania cu „respectul”, care este o diabolizare a establishemntului politic, ii poate folosi perfect lui Oprescu. Si basescu e antisistem, dar e in fruntea statului, deci, mai degraba, lui Oprescu ii e de folos.

  La Antena3, Radu Tudor era si el critic fata de Oprescu.

  Pana se vor lamuri baietii daca are intr-adevar sanse si merita sa-l abandoneze pe Geoana. Cand suna goarna… ramâne Geoana singur, pe la Nasul, la B1TV:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: