Colebil pentru basescofobi! Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a dat un interviu în EvZ…

… si fara indoiala ca interviul va cadea greu la ficatul basescofobilor, si asa greu încercat de excesul de manipulare, mincinuna si mistificare.

Cititi, asadar, Ambasadorul SUA: „Nu avem favoriţi la prezidenţiale”

Ce faci când ai problemne cu fierea?

Ce faci când ai problemne cu fierea? Ia un Metoclopramid si un Colebil.

Pe scurt:

Mark Gitenstein alege pentru primul interviu acordat presei private tocmai Evenimentul Zilei, batjocorit „oficiosul” de catre „intelectualii lui Gâdea”.

Se declara „profund impresionat” de Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi, cei doi procurori sefi demonizati de manipulatorii de la antene.

Respinge categoric ideea lansata la antene, Cotidianul si Romania Mare cum ca americanii i-ar fi intors spatele lui Basescu: „Nu. Ştiu că a existat o serie de speculaţii legate de faptul că preşedintele Băsescu a dorit o întâlnire. Preşedintele Obama este copleşit – aşa cum este şi Băsescu – de problemele interne. (…) Acesta ar fi singurul motiv.”

Intrebat despre vreun politician favorit si despre Geoana care se prezinta drept favorizatul americanilor, ambasadorul SUA raspunde: „M-am întâlnit cu Mircea Geoană, m-am întâlnit cu Băsescu şi mă voi întâlni cu Antonescu. Aşadar, nu avem favoriţi în această cursă electorală.”

I se pare „o idee interesantă” propunerea lui Basescu privind parlamentul unicameral si reducerea numarului de parlamentari, chiar o si comenteaza putin:  „Parlamentul este un corp legislativ foarte numeros. Cred că este la fel de mare, dacă nu chiar mai mare decât Congresul american, iar numărul de locuitori ai SUA este de zece ori mai mare decât numărul de locuitori ai României, deci, da, este un corp legislativ numeros. Dar nu am o opinie propriu-zisă în această direcţie, nu sunt destul de familiarizat cu acest subiect.”

La intrebarea privind presa de partid, raspunde:

„Cred că oamenii care citesc ştirile sunt mai sofisticaţi decât credeţi. Cred că îşi dau seama care jurnalişti sunt părtinitori, iar jurnaliştii adevăraţi, care îşi păstrează profesionalismul, vor câştiga. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Statele Unite.”

Anunțuri

2 Responses to Colebil pentru basescofobi! Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a dat un interviu în EvZ…

  1. IONUT spune:

    Toate felicitarile si consideratile pentru cei ce au luat recent premiul Nobel.Mai ales pentru germanca de
    origine romana,pe cartre statul roman pentru varii motive ar trbui sa o onoreze cu cele mai inalte distinctii.

  2. robin spune:

    Se pare ca merge pe linia predecesorilor sai, insistind asupra justitiei si reformelor statului. Ma bucur, initial referintele despre noul ambasador aruncau o umbra asupra caracterului sau(parerea mea).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: