Profesorul Shokat

Cristian Pârvulescu spune ca „Traian Basescu a reusit sa socheze PPE!” ca nu-i da mandat lui Johannis. Popularii europeni nu ar reusi deci sa înteleaga de ce  Basescunu le da socialistilor si liberalilor un premier pe tava. Si-ar fi tare suparati.

Au reactionat imediat Cristian Preda: „Eu sunt în contact permanent cu membrii PPE şi pot să afirm că dl Pîrvulescu fabulează. Domnia sa nu mai e de multă vreme o voce independentă”, apoi întreg grupul eurodeputatilor PDL: „Declaratiile recente ale lui Cristian Parvulescu (…) sunt o nascocire totala. (…) Partidul Popular European si-a exprimat in mod clar si repetat sprijinul pentru initiativele Presedintelui Basescu, prin vocea lui Joseph Daul, liderul Popularilor din Parlamentul European. Aceste declaratii au fost ignorate de Cristian Parvulescu. In schimb, Cristian Parvulescu a preferat sa dea curs imaginatiei si intereselor sale politice, pentru a dezinforma opinia publica romanească.”

  • UPDATE: PPE a dat un comunicat foarte ferm privind sustinerea lui Basescu, EPP expresses confidence in Traian Băsescu, comunicat semnat deseful grupului europarlamentarilor PPE Joseph Daul si presedintele PPE Wilfried Martens. Poate s-au trezit din „shok”…

E drept ca Ovidiu Gant, reprezentantul Forumului German, a fost o perioada euroobsevator si apoi europarlamentar in grupul PPE si acum poate a impartasit necazul sau unor colegi germani; ca UDMR, parte a „coalitiei Grivco”, apartine de PPE si ca  sunt europarlamentari maghiari nemultumiti. Dar de aici pâna la a spune ca PPE e socat de decizia lui Basescu e o cale mult prea lunga, manipularea-i prea grosiera… si socanta.

PS Si acum, si la europarlamentare, Cristian Pârvulescu a fost cel care a amorsat,  de pe pozitiile „ong-istului independent”:-) desigur, tema furarii alegerilor prin sondaje CCSB  despre temerea românilor ca alegerile vor fi fraudate.

Anunțuri

7 Responses to Profesorul Shokat

  1. Imperialistu' spune:

    despre afirmatiile domnului Pirvulescu, daca PPE se „socheaza” din atata lucru, ma tem ca e cam slab de inger.

  2. […] Despre acesta chestiune au mai scris Cristian Preda, si cei de la Contramanipulare. […]

  3. […] Despre acesta chestiune au mai scris Cristian Preda, si cei de la Contramanipulare. […]

  4. dadatroll spune:

    Nam nic un chef sa citesc. Poze nai?

  5. […] pe munte cu tablele legii updatate cu cea de-a 11-a porunca înscrisa în piatra chiar de Degetul Profesorului Shokat. Poporul delira. Si s-au simtit bine. Si se uitau la televizor. Era […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: