Santajistii Rosca si Chireac!

Sub deviza „santajati, manipulati, ca ceva tot ramine”, cei doi mari analisti si jurnalisti Rosca Stanescu si Bogdan Chireac, care scriu cu o mina dupa dicteul mogulilor si cu cealalta dupa cel al fostilor colegi din Securitate, au incercat un santaj nereusit. Dupa esecul manipularilor „Basescu Teroristul” si „Basescu-Hayssam”, SRS  a incercat la Agentia Nationala de Integritate (ANI), in speranta ca va scoate de acolo niscaiva „detalii, numere”, orice, despre Blaga, Videanu si Berceanu. Gugustiucul luat la santajat este chiar seful ANI, Catalin Macovei,  dovada ca baietii tintesc sus, direct la rechini.

Santajististul-sef, pe numele lui Rosca-Nasul, zis si „Deleanu”, dupa cum il strigau pe vremuri securistii, avea in buzunar un document compromitator, semnat de prezidentul peste controlul averilor si integritatii demnitarilor romani. In schimb cerea informatii si anchete rapide despre ministrii lui Basescu. Nu de alta, dar in numele „poporului” si al „sistemului” voia sa le stringa „intre genunchi co…e”. Sa le stringa cu toata forta celui care joaca „in alta liga”, asa incit opinia publica abonata la moguli sa mai fie spalata putin pe neuroni. Cum SRS stie ce e ala un dead line, i-a spus lui Macovei ca datele trebuie livrate in campanie.

De aici incolo sint mai multe alternative.

1. Gugustiucul Macovei nu a inteles, desi a repetat de citeva ori „am prins ideea”.
2. Nu s-a executat de frica sa nu „apara totul pe bloguri”
3. N-a gasit nimic.

„Maestrul”, adica Bogdan Chireac, se angajeaza sa fie cureaua de transmisie, desi era cam suparat caci, ghinion, tocmai il lasase amanta. In sfirsit, baietii pareau experti in necazurile pe care le pot aduce amantele si chiar nevestele care, „daca n-ai grija de ele, te varsa”.

Interesant e cum a fost palmat subiectul. Dupa cum era de asteptat, Antenele le-au dat santajistilor ocazia sa dea vina pe nenorocitele de „servicii” care livreaza marteriale cui nu trebuie, adica nu lor. Realitatea, mai obiectiva, nu a dat nimic. Tacerea e de aur, vorba din poporul mogulist.

Acum, intrebarea e: Unde sinteti voi ONG-uri, CRP-uri si marii aparatori ai deontologiei, libertatii de exprimare, democratiei? Unde v-ati pitit voi luptatori cu dictatura basesciana? Tu, societate civila, unde esti? Alooooo

Anunțuri

4 Responses to Santajistii Rosca si Chireac!

 1. theo spune:

  astia sunt securisti , ce prostesc si manipuleazä romanii.

  din cauza lor si a ticälosilor parlamentari , nu merge romaniei cum trebuie.

  dizolvarea parlamentului.

  (…)

 2. robin spune:

  Descalificanta tacerea complice a tonomatelor, ca si a „deontologilor” din SC.
  Cum spunea si TB, dupa 2004 presa a avut libertatea de a se compromite singura.

 3. tazdingoo spune:

  e bine să nu faci aprecieri după faţa cuiva, dar feţele ăstora chiar te făceau să crezi că sunt mârlani, ceea ce s-a şi dovedit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: