Chirieac si TVR-ul

TVR anuntase la un moment dat ca renunta la Bogdan Chireac. Dupa ce am vazut la Real;itateaTV zilele acestea, nu m-ar mira sa-si reconsidere pozitia. Ma gândesc ca omul acesta a fost principalul comentator al televiziunii publice. In septembrie nu am scapat de el de pe ecranele TVR. Dincolo de emisiunea plictisitoate pe care o avea sambata, care nu avea niciun fel de influenta pentru ca la ea nu se uita nimenea, Chireac a fost plimbat ca sfintele moaste la Telejurnal, la emiunea „tema zilei”. Pe 8 septembrie, in cadrul telejurnalului, a comentat la televiziunea publica pentru popor tema: „Calcule electorale vs sindicate”, pe 23 septembrie tema „Din ce in ce mai corupti?” (despre un raport Transparency International), pe 28 septembrie – „Criza in coalitia de guvernare” si, doar doua zile mai tarziu, pe 30 septembrie – „Romania in criza”. Astea nu erau interventii scurte, de 15-30 sec., ci interviuri de câte 8-10 min. care ii erau luate in cadrul celei mai urmarite emisiuni, Telejurnalul.

Anunțuri

One Response to Chirieac si TVR-ul

  1. jdex spune:

    …si cel mai important mesaj toxic al lui Chirieac, care este considerat „specialist in politica externa”, cu cateva zile inainte summitului NATO:
    „sunt zvonuri ca summitul NATO de la Bucuresti nu se mai tine”, argumentul fiind, daca-mi aduc bine aminte, un conflict deschis intre (….cine altcineva) Basescu si Putin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: