Crin se ia din nou de moguli. Voiculescu ii taie din timpii de antena. Oprescu dispare de la Realitatea.

Hotnews.ro consemneaza noua iesire anti-moguli a lui Crin Antonescu: Pe modelul Basescu, Antonescu ia si el la tinta mogulii de presa.

O iesire antimoguli mai avusese Antonescu saptamâna trecuta, in EvZ. Imediat dupa aceea, Antena3 l-a cam lasat fara timpi de antena, dupa cum reiese din aceste tabele. In prima saptamana, Antonescu a beneficiat de 1.277 secunde, in cea de-a doua de 2311 sec. iar in cea de-a treia saptamana de campanie doar de 613 sec. Oricum mai rau decât Basescu nu se poate: 879 – 150 – 128.

Dragos Aligica are pe Hotnews.ro o analiza a strategiei lui Antonescu: Tactica si strategie in campania lui Crin Antonescu

E interesant si ca în cea de-a treia saptamâna, RealitateaTV i-a taiat cu totul portia lui Sorin Oprescu: 2.333 – 527 – 0 sec. Nu cred sa-si fi terminat docvturul banii, la Antena 3 a stat destul de bine si in saptamâna a treia: 2.630 – 1.829 – 2.718.

Anunțuri

4 Responses to Crin se ia din nou de moguli. Voiculescu ii taie din timpii de antena. Oprescu dispare de la Realitatea.

 1. Socrate Toma spune:

  Este foarte simplu de inteles. Naivitatea liberalilor a atins perigeul si incepe sa urce , incet dar sigur , catre luciditate.

  Bine ar fi ca procesul sinusoidal sa inceteze si liberalii sa se aseze pe un palier stabil si onest al doctrinei de dreapta.

  Coabitarea cu bolsevismul nu este benefica acestui partid. Clamarea interesului national in aleirea cu bolsevicii este o gogorita a grupurilor de interese din partid in dauna valorilor liberale.

  Astept si o discutie onesta intre reprezentantii partidelor care s-au detasat total de doctrina bolsevica. Viitorul politic in Romania va fi dedicat tot dreptei, cu toate eforturile bolsevicului Geoana de a aduce peste noi conceptiile retograde ale estului.

 2. atitudini spune:

  Oare discutiile despre moguli si alte marote ne vor scoate din criza?

  Oare cei 150 de parlamentari in minus sunt luminita de la capatul tunelului?

  De ce am primit cel mai mic punctaj din Europa la capitolul „eficienta masurilor anti-criza”? Din cauza mogulilor? Din cauza parlamentului?

  Ne aflam in cel mai adanc punct al gropii si noi discutam despre nemurirea sufletului…

  Pe de alta parte, sper si eu ca cel de mai sus, sa pot avea ce sa aleg. Sa nu fiu iar in situatia din 2000…

 3. Dan Patrascu spune:

  Pentru a vedea cum stau lucrurile inainte de primul tur, propun un sondaj de opinie. Pentru a nu fi un sondaj partinitor trimit aceasta propunere atat pe blogurile care il sustine pe Traian basescu, cat si cele care il sustin pe Crin Antonescu sau Mircea Geoana.
  http://patrascudan.wordpress.com/2009/11/16/sondaj-de-opinie/

 4. Imperialistu' spune:

  Asa, si… sondajele de opinie online sunt sondaje serioase dupa tine, domnule Patrascu?

  Atitudini> Scuza-ma ca iti spun, dar nu vezi padurea de copaci. Ce-i cu retorica asta penibila? Uita-te in Ucraina, daca vrei sa vezi spre ce tip de republica oligarhica ne-am putea indrepta. Daca ala este modelul tau de stat, atunci sigur, chiar avem probleme mai importante decat influentarea politicului de catre cateva personaje cu prea multi bani pentru binele lor si al tarii. Daca insa Ucraina nu iti place, ai face bine sa lasi retorica pro-voiculesciana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: