Trei zile de liniste media pe vizita lui Geoana in Rusia… ce urmeaza?

Dezvaluirea din Hotnews.ro –Mircea Geoana – o intalnire de taina la Moscova, a fost tinuta la secret timp de trei zile de cele doua televiziuni de stiri.

Ieri, planurile le-au cam fost date peste cap de declaratia lui Crin Antonescu, care, la un eveniment electoral in direct, i-a interpelat pe Geoana si Basescu. Realitatea a acoperit cât de cât subiectul, mai ales pe site, pentru Antena3 pare sa nu existe asa ceva. Lucrurile se vor acutiza, si vom vedea daca subiectul este in continuare cenzurat sau deturnat cumva.

Basescu a facut declaratii ieri seara la Nasul pe tema asta,

Nu pot decat sa va confirm ca Mircea Geoana a fost la Moscova. Ca sa aveti imaginea completa, aduceti-va aminte ca dupa luna aprilie, am spus „e bine ca pleaca din CSAT”. Aveam in vedere exact acest lucru, nu poti sa fii vicepresedinte CSAT si sa pleci la intalniri organizate la Moscova fara sa informezi presedintele CSAT.

Crin o tine pe-a lui si azi a revfenit cu o declaratie:

Nici Traian Băsescu nu a răspuns, cel puţin aseară, la întrebarea pe care i-am pus-o domniei sale în legătură cu acest subiect. Aştept un răspuns oficial la scrisoarea pe care i-am adresat-o tot oficial, în calitate de preşedinte al CSAT, să ne spună dacă fusese informat, dacă are sau nu informaţii până la această dată şi de când le are, în legătură cu conţinutul discuţiilor purtate de Mircea Geoană cu domnul Golovin, fost ofiţer spionaj-contraspionaj GRU la Moscova. Traian Băsescu a dat aseară un răspuns care sporeşte şi mai tare misterul. A spus că va răspunde şi că de aceea a apreciat că e bine că Geoană nu mai este vicepreşedinte al CSAT, ceea ce era la data vizitei. Asta sugerează că domnul Băsescu ştie nişte lucruri, cred că e de datoria sa ca preşedinte să le facă publice, era de datoria sa de când le-a aflat să le facă publice, nu să le ţină ca elemente de şantaj în campania electorală.

Si Geoana a iesit cu declaratii. Sa vedem ce va urma pe televiziuni.

Anunțuri

One Response to Trei zile de liniste media pe vizita lui Geoana in Rusia… ce urmeaza?

  1. turnofftheglory spune:

    Ce urmeaza? Propunere de moderare Chiriac, SRS la un face to face electoral la TV?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: