Doua diversiuni paramericane ascund o vizita ruseasca

Doua carti sunt menite sa acopere scandalul vizitei lui Geoana la Moscova. Una, inepta, sub protectia anonimatului –  Băsescu: The Shame of Romania, promovata de o firma PR (PRNewswire), care difuzeaza comunicate contracost, si de o organizatie fantoma, americansagainstcorruption.org,  care si-a facut un site in noiembrie si de care pâna si Gardianul a râs: Razboiul politic dintre Geoana si Basescu de pe Internet continua cu publicarea unei carti in SUA.

A doua, paranormala, Pradarea Romaniei, promovata de procurorul care l-a scapat pe Hayssam. E scrisa la vedere de Victor Gaetan, acuzat de Mugur Ciuvica in 2004 ca era omul lui Iliescu in SUA („din 1990 incoace, domnul Gaetan este inscris pe orbita lui Ion Iliescu, a fost neoficial lobby-stul, omul domnului Iliescu in Statele Unite”) , banuit de membri ai exilului ca era spion, patron de galerie de arta care a lansat la inceputul anilor ’90 acuzatiile murdare cum ca Regele Mihai a plecat cu tablourile de patrimoniu, organizator de vizite in SUA pentru Funar, lansator, alaturi de srs, a candidaturii Liei Roberts in 2004, etc. Un profil gasiti pe Hotnews.ro. Romania libera prezinta, prin vorbele lui Valeriu Tabara, fost membru PUNR, legatura dintre Gaetan si Funar.

Televiziunile mogule analizeaza aceste diversiuni. Subiectul vizitei secrete alui Geoana la Moscova, vizita confirmata chiar de Geoana, e in continuare bine cenzurat.

Asa ca nu ne ramâne decât sa urmam indemnul lui Cristi Teodorescu apropo de acuzatiile firmei de paranormali Gaetan&Nastasiu: Gospodine general, adu-mi pulsul la normal! si sa participam la sondajul realizat de Hotnews.ro: Victor Gaetan si Ciprian Nastasiu: Metodele paranormale sint o pista pentru investigarea lui Basescu. In ziua retragerii lui Stolojan din cursa prezidentiala, la sediul PD era un parapsiholog rus care poate scadea pulsul unei persoane de la distanta 🙂

PS: Hai ca am ajuns sa citam si Gardianul, care scria saptamana trecuta ca:

Dupa scurte investigatii specifice am constatat ca blogul american are in spate acelasi sponsor, aceeasi adresa, precum si alte elemente de identificare identice cu entitatea care a clonat pentru a doua oara site-ul de campanie al lui Traian Basescu, infiintând domeniul http://www.traianbasescu.org. Daca site-ul clona care parodiaza mesajele de campanie ale lui Traian Basescu a fost infiintat pe data de 2 noiembrie, blogul care promoveaza cartea „Basescu: Rusinea României” a fost infiintat pe data de 1 noiembrie.

Asa cum am aratat, http://www.traianbasescu.org, care se pare ca are in spate aceiasi oameni care au infiintat domeniul http://www.americansagainstcorruption.org, au detinut si domeniul http://www.traianbasescu.ro, recuperat in cele din urma de oamenii presedintelui. Reamintim ca liderul PSD Mircea Geoana, considerat principalul contracandidat al lui Traian Basescu in cursa prezidentiala, a inregistrat, la data de 25 mai 2004, prin ICI-ROTLD, domeniul http://www.mirceageoana.ro. Acesta este site-ul oficial de campanie al liderului social-democrat. Domeniul se afla pe acelasi cont de Google Analytics cu primul site “clona” http://www.traianbasescu.ro. Astfel, codul google analytics al site-ului http://www.mirceageoana.ro este “UA-10714301-1”, in timp ce codul google analytics al site-ului http://www.traianbasescu.ro este “UA-10714301-2”. Prima parte a codului este numarul de cont, in timp ce ultima cifra reprezinta numarul site-ului inregistrat. Comentariile sunt de prisos.

Anunțuri

4 Responses to Doua diversiuni paramericane ascund o vizita ruseasca

 1. Gino spune:

  Da ,este zguduitoare toata dezvaluirea din carti dar pe mine m-ar interesa parapsihologul sovietic, daca nu poate sa scada si tensiunea, nu doar pulsul, ca mai scutesc din medicamente.

 2. Riddick spune:

  Se încearcă subliminal sa se acrediteze că demersul are sprijin neoficial din partea Administraţiei Obama. Sincer, nici nu contează dacă ar fi adevarat sau nu.

 3. Imperialistu' spune:

  Chiar nu conteaza daca este sau nu, important e ca lupta politica a urcat la un alt nivel. Antenele au dat ieri aproape o ora de transmisiune in direct de la mareata lansare a panseurilor lui Gaetan. Irealitatea abera la randul ei cu firele rosii. Se ascute lupta de clasa! 😀

 4. turnofftheglory spune:

  Suntem niste burgheji. Ma uit la Roxanel si ascutirea aia cu lupta si clasa trece pe la glont. 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: