Martorii lui Johannis. Vine mesia!

Cristian Câmpeanu are un editorial excelent despre adeptii Sectei Anti-Basescu, indivizi rationali si respectabili transformati de Profetul Crin într-un soi de Martori ai lui Johannis. Ce se va intampa dupa victoria lui Basescu cu multimea de adepti? Unii se vor trezi la realitate. Altii vor da fuga la Sibiu, caci le-a spus Crin ca acolo e un Mesia. Si il vor vedea, in sfarsit, pe Johannis.

Situatia va fi la fel si daca nu va câstiga Basescu.

Anunțuri

8 Responses to Martorii lui Johannis. Vine mesia!

 1. Daniel spune:

  Corect

 2. Anna spune:

  Filmuleţele contrafăcute şi războiul peliculelor de celuloid

  Mircea Făt Frumos, întâlnindu-se cu Traian Zmeul Zmeilor, i-a zis-o de la obraz: „Dacă e vorba să ne bătem, atunci ori în săbii să ne bătem, ori în luptă dreaptă să ne încleştăm, ori în filmuleţe să ne strangulăm. Chiorule!”.

  Filmuleţul acesta cu Băsescu-bătăuşul clasei, dacă era original, ar fi făcut de mult furori, mai ales cu ocazia penultimului referendum, când era atât de dorită de unii suspendarea pe viaţă a lui Băselu’. Dar pentru că filmuleţul nu era (aranjat), a mai trecut ceva vreme până a fost găsit (şi „prelucrat”). Şi ce arată el acum? un băieţel care râde după ce i s-a dat în glumă cu arătătorul peste nas, semn că a sărit peste cal. Nici vorbă de bătaie soră cu moartea, aşa cum ar vrea să se sugereze de unii şi să se creadă de alţii. Doar o glumă, aşa, ca între bărbaţi.
  Pus să-l reclame pe agresor, băieţelul (care între timp sărise de 15 ani, deci declaraţia lui actuală poate fi considerată responsabilă) a recunoscut sincer şi limpede că n-a fost vorba de nici o agresiune, ci de o glumă. De-aia şi râdea el atunci cu gura până la urechi, pentru că a gustat-o. Dacă era altfel, n-ar fi izbucnit în plâns?

  Alt filmuleţ însă, de pe meleaguri sibiene, nu e nici glumă, şi nu este nici trucat. El arată cum un pretendent la şefia Guvernului României ( e vorba de Klauss Iohannis) avea grijă de copiii orfani şi defavorizaţi să obţină şi ei un cămin adoptiv peste hotare. O grijă care acum s-a transformat în indiferenţă crasă. Copiii au fost „adoptaţi”, dar între timp au dispărut în neant. Părinţii lor adoptivi au ajuns ulterior în atenţia poliţiei cu acuzaţia de traficanţi de organe, iar cei care au înlesnit adopţiile nici că se sinchisesc. O bătrânică (rudă apropiată cu copiii) care a îndrăznit să-l întrebe pe Iohannis de soarta lor s-a ales şi ea cu o mângâiere părintească: un şut în fund.
  Asta da, grijă faţă de copiii României şi de rudele lor sărace.
  Şi acum, Iohannis e curtat insistent ca să devină primul ministru al ţării, ca să mai facă şi alte adopţii, de data asta pentru adulţi. Cine îl împinge să iasă în faţă? O prostituată liberală (Crina Antonovna) şi un socialist vopsit în culorile inaintaşilor lui criptocomunişti (Mircea cel Tânăr şi Frumos).

  Poate fi prim ministru un cetătean şantajabil prin propriul lui trecut?

  Despre Klauss Johannis s-au făcut repetate dezvăluiri la Antena 1 şi la Realitatea TV privind implicarea lui prin anul 2000 în traficul de copii, prin adopţii dubioase peste graniţă, şi de comportament abuziv faţă de rudele copiilor, care l-au tras ulterior la răspundere. Despre soarta celor 4 copii „adoptaţi” cu aportul nemijlocit al neamţului nu se mai ştie azi nimic, dar tocmai de aceea se bănuie că au folosiţi pentru transplanturi de organe. Dacă acest lucru se confirmă, el ar deveni un prim ministru uşor şantajabil de cei care ar obţine noi informaţii în acest caz. Johannis ar trebui mai întâi să clarifice această situaţie şi să demonteze eventual toate acuzaţiile, şi abia după aceea să aspire la o funcţie în stat.
  Apartenenţa lui K.I. la Masoneria Germana este deocamdată doar o prezumpţie, dar se pare că pe nimeni nu-l deranjează dacă va deveni cândva o certitudine.

  Surse:

  http://justitiarul.ro/dosar-justitiarul/136.html#josc124
  http://www.napocanews.ro/2009/10/klaus-iohannis-un-mason-spre-palatul-victoria.html
  http://eufrosin.wordpress.com/2009/10/15/klaus-johannis-traficant-de-copii/

  Traiască „independentul” Iohannis, speranţa masonilor şi Preşedintele Partidului FDGR (ăsta e UDMR-ul nemţilor, partid ne-parlamentar, dar care iese şi el în sfârşit din anonimat)

  Votaţi tandemul Geoana – Iohannis pentru viitorul luminos al copiilor voştri!

  Jos Bătăuşul, sus Prostănacul!

 3. Anna spune:

  Păcală şi Tândală

  Românii sunt în mare dilemă: pe cine să şi aleagă stăpân, ca să şeadă pe tronul lui Vodă? Au rămas în cursă doi candidaţi: Păcală şi Tândală. Greu de ales!
  E criză. Păcală face haz de necaz, iar Tândală are necaz pe hazul lui Păcală.
  Păcală îi dă cu arătătorul peste nasul unui copil obraznic, iar Tândală sare ca ars şi-l acuză pe Păcală de tenativă de genocid.
  Păcală este stresat de “ţigăncile împuţite” iar Tândală de “nemernicii dracului!”
  Păcală se încăpăţânează să conducă singur ca un dictator părăsit de nevastă, iar Tândală se dedulceşte la alianţe contra naturii, cu o “paraşută liberală” care se prostituează cu el chiar a doua zi după eşecul electoral.
  Păcală îi enervează pe ruşi cu declaraţii patriotice, iar Tândală le face vizite secrete.
  Păcală trage sforile ca să dezlege nodul gordian, iar Tândală se lasă tras pe sfoară de sforarii miliardari.
  Votaţi Păcală şi Tândală!

 4. turnofftheglory spune:

  Klaus the red fighter.
  Oare baieteii astia porecliti strategi, realizeaza cat este de haios cand pui un triumvirat sa se bata cu un dictator?

 5. Imperialistu' spune:

  Ma, nu stiu daca realizeaza sau nu, dar triumviratele nu au tinut prea mult. Si zau ca republica noastra amarata ar fi avut nevoie de un dictator pe model roman. 🙂 Nu dezvolt, stiti si voi care este diferenta dintre dictatorul republicii si dictatorul modern.

 6. turnofftheglory spune:

  Imperialistule, nu avem legionari sa tina republica tare. Dictatorul se bate cu niste imitatii de cicero.

 7. Liberalul ProBasescu spune:

  CARTARESCU DESPRE GEOANA
  Dupa ce-a scris celebrul pamflet “Baroane!” la adresa lui Adrian Nastase, in 2004, Mircea Cartarescu pare sa revina! De aceasta data, din motive subintelese, doar pe net:
  FUTEVANT PRESEDINTE !?
  Auzisem in copilaria petrecuta la tara despre comportamentul straniu al unui mic uliu soricar: cica zboara ce zboara si numai deodata ce se-opreste-n aer ca prostanacu’ si mimeaza c-ar face dragoste cu vreo vietate nevazuta. Si da din aripi, si se opinteste, pana oboseste! Apoi, multumit, pleaca mai departe la vanatoarea sa de soricei. Taranii, pisicheri si cu un acut simt al observatiei, l-au numit ”Futevant”.
  Acum, daca vad si aud ce se petrece la alegerile prezidentiale pentru turul al doilea, am un acut sentiment de deja vu: Futevant a revenit ON AIR, dupa ce-a mimat ca nu mai face amor cu vietatea rosie numita Iliescu.. Astfel, il vei surprinde pe Futevant cum zboara de colo-colo prin tara, agitandu-se precum rapitoarele cu ochii rosii, dar, fiinta mimetica, pretinde c-ar fi invatat sa dea din aripi si din cioc, ba la stanga, ba la dreapta, precum a vazut el ca da bine la candidatii americani.
  ”Futevant, garantat Vanghelie” poti citi cu mandrie pe afisele de campanie. Sau il vei descoperi pe Futevant cum mustaceste un zambet plin de sine inconjurat din umbra de strasnice rapitoare ceresti si pamantesti precum: Voiculescu, Nastase, Iliescu, Hrebenciuc & co. intonand lozinca ”Invingem impreuna!”. Nimeni dintre papagalii si celelalte pasari mici ale politichiei romanesti nu se-ntreaba cum se poate sa-nvingi alaturi de marii pradatori, cand Futevant nu stie sa prinda decat soricei de camp?!
  Spre bucuria babutelor si a batraneilor amarati, naraviti la vanghelioane si la micul & berea serbarilor campenesti, Futevant are totusi planuri magnifice pentru tara. Abia isi falfaie aripile la cativa metri de pamant, dar viseaza sa zboare in cosmosul mioritic. Promite cate 25.000 euro fiecarui fiu risipitor, caci, ajuns in fruntea bucatelor, va ciordi inmiit impreuna cu haita de rapitoare mari, iar gura nu-l doare. Se fofileaza pe sest la Moscova ca sa–si aduca ofrandele catre Marele Uliu de la Rasarit, doar-doar isi va asigura scaunul prezidential. Se da apoi de trei ori peste cap – mai mimeaza unul din actele care i-au dat renumele – si iute face niscaiva poze la Bucuresti cu vicepresedintele SUA, timp in care americanu’, al dreacu’, tocmai ii spune taios ca Washingtonul nu se baga in miuta noastra mica (amanunt pe care televiziunile mogulilor nu l-au dezvaluit).
  Dar cea mai buna si mai viteaza fapta izbutita de Futevant este, conform propriei declaratii, aceea ca nu si-a dat soacra afara din casa! Era si normal, caci pe numele acesteia figureaza, se zice, conturi grase – prietenii, liliecii din subteranele de partid, stiu de ce.
  Idealul lui de moralitate este insusi Patriarhul Bisericii Ortodoxe, marturiseste. Inexplicabil insa, Futevant prefera sa-nhate lumina de Paste taman de la Teodosie Spagoveanul, cu ocazia bairamului pe care ierarhul cercetat de DNA (pentru luare de mita si multe alte manarii) il face anual pe malul marii. Aici, tre’ sa recunoastem, nu avea loc de-ntors: Iliescu, patriarhul linistii fata cu coruptia, brat la brat cu Nastase, prim-ministrul spagii endemice, i l-au predat pe Teodosie Spagoveanul cu proces verbal lui Futevant pentru vesnica lor primenire – martor le este Mazare, dumnezeul afacerilor dobrogene. A se cerceta in Evanghelia Rusinii Analistilor, versetele dupa Bogdan Chirieac si Sorin Rosca Stanescu.
  Acum un an, cand Futevant a mers cu metroul pentru a doua oara in viata sa de baiat ”umil” din Primaverii, am trait cu totii un moment emotionant, mai ales ca prostanacul a luat trenul in sens invers destinatiei. Tot asa vrea sa duca Romania in sens invers acelor de ceasornic ale istoriei, spre stepele oligarhilor & mogulilor campioni la testele de afacereza pe spinarea noastra. Baiat de general de Securitate, cum stie toata lumea, Futevant ramane fidel celor cativa ani de-acasa ai Scolii de la Baneasa.
  Adept al modelului Adrian Nastase, care vorbeste despre existenta a doua Romanii: una, cea a celor ce-l voteaza pe el, reprezentantul oligarhilor-mogulilor-Moscovei-cartelului coruptilor, si cealalta care NU ii voteaza, Futevant aspira inocent la Cotroceni. De aceea este-n toate cele ce se vad si-n cele ce nu se vad pe televiziunile mogulilor. Astfel incat sunt incredintat ca Futevant va avea o binemeritata sansa ca, intr-una din escapadele ON AIR ale acestor zile, sa-nvete a silabisi la randul sau slagarul urmatorilor cinci ani: ”Mircea Geoana nici nu stii/ Cat de mic incepi sa fii!”. Dar asta este previzibil, caci orice roman de bun-simt nu va vota acest personaj dubios. Numai ca Futevant s-ar putea sa descopere curand – la putina vreme dupa ce va da cu capu-n usa inchisa-n nas de capitanul de nava de la Cotroceni – ce inseamna sa fii halit cu fulgi cu tot de adevaratii lideri ai PSD, marii rapitori profesionisti, care l-au bagat in fata.
  Iata de ce mi-e mila de baiatul asta asexuat care MIMEAZA barbatia politica si se viseaza presedintele romanilor. Daca se va destepta vreodata din visul sau de prostanac impins intr-un joc care-l depaseste, va trebui sa ne-arate intai cum se ia la tranta, barbateste, cu Iliescu, Hrenbenciuc, Nastase, Vanghelie, Voiculescu & co. Si-apoi, peste cinci ani, vom mai vedea…
  Arcasul lui Stefan
  Vezi si articolul lui Cartarescu din Evz despre liberali:
  http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/877604/SENATUL-EVZ-Mai-grav-decat-o-crima-o-greseala/
  CITESTE SI DA MAI DEPARTE !!

 8. analfabetul spune:

  @ Ana – foarte frumos. cred ca ai deschis perfect situatia de acum.
  se poate sa ii votez pe amundoi. ca nu ma pot hotara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: