Linsaj media

 • „O demonstratie inspaimantatoare de forta mediatica”

Postez un comentariu pe care l-am gasit pe forumul hotnews.ro cred ca este comentariu cu numarul 20. Perspectiva e interesanta si cumplita:

„Traim vremuri memorabile. Pe bune! In istoria televiziunii nu s-a mai intalnit niciunde pe mapamond un asemenea asasinat mediatic. Va voi demonstra: intre joi, 26 noiembrie 2009, ora 20,07 si sambata 28 noiembrie, ora 11,00, in cazul Realitatea, si 22,00, in cazul Antena 3, un filmulet cu durata de 19 secunde a fost difuzat in continuu (in bucla continua) de mii de ori, uneori repetandu-se asa-zisul contact intre mana presedintelui si obrazul copilului in secvente succesive de cate 3 secunde, cu sau fara slow-motion.

Pentru editorii si „jurnalistii” acestor doua posturi TV nu a contat absolut nici o ratiune sau norma profesionala (nici in ce priveste identitatea minorului, nici in ce priveste autenticitatea filmuletului). A fost o demonstratie inspaimantatoare de forta mediatica cu scopul de a anihila psihic pe unul dintre cei doi contracandidati. Iata cifrele: aproximativ 35 de ore X 60 de minute X 3 = 6300 (SASE MII TREI SUTE!!!) de difuzari/post TV. Inmultind cu 2 = 12.600 (DOUASPREZECE MII!!!) de difuzari. Este COLOSAL. Este nemaiintalnit. Este unic, repet, in istoria mondiala a televiziunii. Daca rezultatul alegerilor va da castig de cauza acestui mecanism de distrugere in masa, nu ne mai ramane decat o singura optiune – exodul.”

Reclame

5 Responses to Linsaj media

 1. turnofftheglory spune:

  Am ajuns sa ma uit pe OTV. Oribil.

 2. turnofftheglory spune:

  Flash mob, la ora 18:00, la Universitate, în semn de solidaritate cu Timişoara.

 3. Anni spune:

  Daca exista o dictatura adevarata…aceasta este a televiziunilor!Televiziunea de stat este sub orce critica!

 4. MARIA spune:

  Sunt extrem de iritata in ceace priveste onestitatea jurnalistica a multor, a preamultor jurnalisti.Am urmarit-o pe Gabriela Vranceanu Firea si pot spune ca e cuprinsa de o isterie politica inpotriva lui Basescu incat ar trebui sa i se ridice dreptul de a profesa aceasta meserie.RUGAM PE DOAMNA ANDREEA PORA SA NE SPUNA SI NOUA CUM SA-i SANCTIONAM PE ACESTI JURNALISTI? CARE AU FACUT DE RAS PROFESIA DE JURNALIST IN ACEASTA CAMPANIE, DE DOI LEI.DOAMANA ANDREEA PORA, VA ROG TRANSMITETII DOMNULUI BASESCU ca in teritoriu(la Gorj) pierde… deoarece Mantog are o tactica care intriga si desgusta lumea. Am stat de vorba cu cei din bazinul Rovinari si mi sa spus ca voteaza Gioana, pt. ca sunt desgustati de modul cum li se impun directorii de unitate,directori care sunt de-o incompetenta uriase.(oamenii spun:,,am avut director care tineau la oamenii si treaba mergea ca pe roate,la e.m.rosia,Vulpe Ion si de cand l-au schimbat , sindicatele si Mantog fac legea in minerit) PROPUNETII… DOAMNA ANDREEA PORA, LUI T.BASESCU sa lase ca directorii de unitati de stat,sa-u cu capital majoritar de stat sa fie ALESI PRIN VOT SECRET DE SALARIATII UNITATILOR, PENTRU CA, NUMAI DIN INTERIOR SE VAD VALORILE SI SE STIE CINE E COMPETENT.Daca numirile se vor face mereu politic, omul, este extrem de iritat,traeste cu frica ca treaba nu merge si ca vor falimenta.ECHIPA DE CONDUCERE A UNITATII SA FIE ALEASA DE CEL NUMIT PENTRU CA SA MEARGA TREABA.(Examinarea pentru posturile de conducere va fi tot pe pile si BANI) AS VREA SA VA MAI SPUN DOAMNA PORA CA TELEVIZIUNILE AU ACCENTUAT CRIZA ECONOMICA IN ROMANIA.AM INCREDERE IN DUMNEAVOASTRA CA VE-TI FACE CEVA CU aceasta mediatizare negativa a situatiei de criza.Omul de rand se uita la televizor si vede ca:euro creste,dobinzile omoara oameni,politicieni se cearta,bani nu mai sunt nici pentru pensii,(PENTRU CA ASA SE SPUNE LA STIRI)omul este deprimat,mananca prost,ba mai mult, nu mai NU MAI CUMPARA NIMIC,NICI MACAR DETERGENT… FACE ECONOMIE…ESTE ACESTA UN MOD DE A IESI DIN CRIZA? SAU UN MOD DE A O ADANCI.(a fost o parere)

 5. MARIA spune:

  Doresc sa-i spun doamnei Andreea Pora ca renuntarea la impozitul forfetar din ianuarie 2010 aduce voturi,spun acest lucru deoarece unitatile mici cu 4-5 angajati au facut credite pantru a platii acest impozit pe care putini stiu ca p.s.d-ul la introdus,mai exact Constantin Nita fostul ministru al I.M.M.urilor,Am citit desapre firmele familiei lui Constantin Nita ca insumeaza datorii la buget de ordinul miliardelor de lei, intreb cat impozit forfetar plateste Nita?.P.S.D. vine in campanie si promite scoaterea forfetarului si acest lucru prinde, dupa cum se vede.DACA T.BASESCU nu spune nimic de acest impozit multi il vor vota pe ,,PROSTANAC,,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: