Geoana a pierdut alegerile, dar si-a castigat un prieten: Profetul Crin („Domnule Mircea Geoana, nu putem invinge impreuna!”)

Chiar daca nu a ajuns presedinte, Mircea Geoana a reusit ceva mai important. Si-a câstigat un prieten, pe Cin Antonescu:

Vreau sa-i spun lui Crin Antonescu ca ceea ce am facut in aceste doua saptamani depaseste o simpla coalitie, o simpla majoritate, ci reprezinta o prietenie si o  datorie de suflet pe care am sa i-o port acestui om exceptional toata viata.
Mircea Geoana

Câta naivitate. Profetul Crin il avertizase pe Mircea Geoana in campania electorala: Domnul Mircea Geoana, nu putem învinge impreuna! Asa a fost.

Anunțuri

One Response to Geoana a pierdut alegerile, dar si-a castigat un prieten: Profetul Crin („Domnule Mircea Geoana, nu putem invinge impreuna!”)

  1. […] sunt, maine nu. Dar parca e o mare tristete pe bloguri liberale si o mare diferenta fata de dragostea pe care i-o marturisea Geoana lui Antonescu in decembrie: “Vreau sa-i spun lui Crin Antonescu ca ceea ce am facut in aceste doua […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: