Stocati CO2! Vine frigul…

Eu nu stiu pe unde o sa scoata camasa zilele astea manipulatorii cu incalzirea globala: Arctic freeze and snow wreak havoc across the planet.
Doar sa se inspire de la Antena3 si Realitatea, sa-si ia lumina direct de la maestri precum Dumitrescu, Gâdea, Stan, Ciuvica or L.Chiriac si sa ne explice ca frigul napraznic este de fapt manifestarea cea mai evidenta a incalzirii globale. Pregatiti-va fratilor de o noua manipulare.
UPDATE Biased BBC ofera exemplul asta de manipulare in Newsround, programul de informatii destinat copiilor:  Newsround Thought Police

Pana atunci eu cred ca trebuie sa avem grija cu dioxidul de carbon. Sa-l stocam si sa nu-l risipim. Vine frigul!

Arctic air and record snow falls gripped the northern hemisphere yesterday, inflicting hardship and havoc from China, across Russia to Western Europe and over the US plains.

There were few precedents for the global sweep of extreme cold and ice that killed dozens in India, paralysed life in Beijing and threatened the Florida orange crop. Chicagoans sheltered from a potentially killer freeze, Paris endured sunny Siberian cold, Italy dug itself out of snowdrifts and Poland counted at least 13 deaths in record low temperatures of about minus 25C (-13F).

Reclame

5 Responses to Stocati CO2! Vine frigul…

 1. Imperialistu' spune:

  Teoria incalzirii globale se aseamana leit cu teoria ascutirii luptei de clasa dezvoltate de tov. Iosif Vissarionovici Stalin, fie-i tarana usoara, ca tot il regreta trei sferturi de Rusie. Nea Stalin zicea ca pe masura ce Uniunea Sovietica se apropie tot mai mult de comunism prin atingerea unor noi culmi socialiste, disperarea reactiunii se face tot mai mari si – ATENTIE, in plin socialism, adica intr-un stat confiscat de proletari de la burghezo-mosieri si in care se presupune ca reactiunea se odihneste deja 2 metri sub pamant – se ascute lupta de clasa. Desigur, aceasta trasnaie extrem de simpatica a avut consecinte mai putin simpatice, fiind folosita cu succes pentru exterminarile in masa din anii ’30.

  Acum, incalzismul global functioneaza oarecum la fel: daca temperatura creste, teoria incalzirii globala se verifica. Daca temperatura scade, inghetam toti in casa, ramanem inzapeziti pe drumul catre casa sau in vreun tren apartinand CFR, nici o problema, teoria e valabila in continuare: acestea au loc TOCMAI pentru ca incalzirea globala are loc. Iarna e mai grea pentru ca temperatura planetei a crescut. 😉

  Tare simpatici mai sunt eco-teroristii.

  • contramanipulare spune:

   Asa e, cu cat va fi mai frig, cu atat va fi mai mare incalzirea globala. Dar ma gandeam ca e bine sa stocheze UE CO2-ul si sa-i dea drumul, controlat, cand vine frigul, sa se reincalzeasca planeta

   • contramanipulare spune:

    Doar sa nu se strice, cand e reincalzita de prea multe ori, poate o da in fierbere o data.

 2. delaepicentru spune:

  Ultimul sofism auzit este că, vezi Doamne, răcirea din ultimul timp se datorează tot încălzirii globale. Cum? Chipurile, căldura latentă de topire a Calotei ar duce la o răcire aparentă. Bine, căldura latentă de topire a apei este relativ mare. Dar atunci, de ce răcirea merge pînă la temperaturi negative chiar şi aici, la epicentru, la latitudinea de 34 de grade N, cînd se ştie că gheaţa se topeşte la zero grade Celsius? Mergînd pe logica asta, ne putem aştepta şi la fenomenul invers, adică la sporirea masei Calotei odată cu încălzirea globală.

 3. […] (re)citez pe Imperialistu’ cu un comentariu excelent la un post mai vechi, Stocati CO2, caci vine frigul!: Teoria incalzirii globale se aseamana leit cu teoria ascutirii luptei de clasa dezvoltate de tov. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: