Adelina Radulescu (redactor sef Newsin) a aratat ca poti sa te comporti demn si in trustul unui mogul

Agentia Newsin s-a tinut departe de mizeriile realitatii si ale cotidianului si chiar a informat corect. Am impresia ca in campania electorala nu a dat niciun sondaj manipulator, nici macar alea facute de vantu. Stiu ca am cautat in doua randuri stiri legate de insomar si nu am gasit nimic, nu dadusera nici insomar, nici ccsb.

Tiberiu Lovin  publica scrisoarea de despartire a Adelinei Radulescu de colegii de la newsin. Iata aici doar un fragment:

Sederea mea la NewsIn nu mai poate fi posibila de vreme ce inteleg ca actionarul a decis ca agentia sa ramina in interiorul trustului.

Eu inteleg de aici ca nu mai este valabila propunerea initiala, aceea ca agentia sa se desprinda de trust si sa fie independenta editorial. Pentru mine, din experienta capatata la Realitatea-Catavencu, singura posiblitate ca acesta publicatie sa mai functioneze pe principii de onorabilitate profesionala si sa existe practic ca agentie de stiri era ruperea de trust.

Cosider ca nu exista nicio sansa ca Agentia NewsIn sa reziste in acest an de criza altfel decit oferind pietei media si celei de companii informatii REALE, CORECTE, RAPIDE si CONTEXTUALIZATE. Or, alaturi de ce a mai ramas in functiune din acest trust, cred ca este imposibil sa se pastreze nealterate aceste principii profesionale.

Stiti bine ca politica noastra editoriala a fost independenta, ca nu ne-am pliat pe campaniile trustului (cele care adesea v-au facut sa stringeti din dinti si care va costau prin ricoseu demnitatea profesionala).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: