Severin, privind la Ciolos, il intreba cu dispret: Cine esti?…

Severin îi sopteste în casca lui Ciolos la ce adâncime trebuie îngopate moleculele de hidrogen si oxigen pentru a nu se produce, Doamne fereste, incalzirea globala.

Ciolos a avut o prestatie foarte buna. Nu stiu daca vreo televiziune din Romania a transmis audierile, eu le-am urmarit pe Internet. Europarlamentarul socialist Paolo de Castro, presedintele Comisiei de agricultura a remarcat aplauzele de la final:  „Nu stiu cati dintre noii comisari desemnati au primit asemenea aplauze.” I-a strans mâna lui Ciolos: „: „A fost foarte bine intr-adevar, Dacian”.

Update: Paolo de Castro, presedintele comisiei pentru agricultura din PE: Comisia si-a dat avizul in unanimitate. Dacian Ciolos este printre putinii comisari care obtin atata sustinere in comisie

E momentul sa ne amintim de alt europarlamentar socialist…. Adrian Severin. Marele detector de tradatori (Severin o considera pe Macovei „un tradator in Parlamentul European”), vorbea cu dispret despre Ciolos. Stia ca-i „consilierul presedintelui Basescu”, dar „dacă l-aş vedea aici în sală, nu îl recunosc, nu ştiu cine este”. Va propun aceste nestemate ale gândirii severinene, consemnate la vremea respectiva de cronicarii Mediafax:

Nu cred că domnul Cioloş este unitatea de măsură a patriotismului. Sunt patriot de un cioloş, sunt patriot de doi cioloş, şi aşa mai departe. Noi, în acest moment, ducem o dezbatere foarte dură la nivelul PE şi al PES, şi aceasta nu este în legătură cu domnul Cioloş, pe care eu personal nici nu-l cunosc. Dacă l-aş vedea aici în sală, nu îl recunosc, nu ştiu cine este. Dar dacă eu nu ştiu cine este, vă imaginaţi cât este dânsul de cunoscut în UE. Discuţia nu este despre domnul Cioloş, ci despre domnul Barosso.”

„Acolo (la Comisia European, n.r.) nu mă duc să fiu tehnocrat şi să spun la ce adâncime trebuie pusă sămânţa, ci trebuie să mă duc să fiu om politic.”

„Nu putem, şi acum vorbesc nu numai ca membru al Parlamentului European sau al prezidiului PES, ci ca umil membru al BPN al PSD, şi o spun foarte clar: PSD nu poate vota pentru domnul Barosso, candidatul dreptei europene, şi nu poate vota pentru domnul Cioloş, consilierul preşedintelelui Băsescu. Punct şi de la capăt.”

„Nu am niciun fel de dubiu că un comisar social-democrat este singurul pe care îl voi susţine, eu şi colegii mei europarlamentari români. Este o decizie luată deja în grupul parlamentar social-democrat al Parlamentului European.”

Anunțuri

9 Responses to Severin, privind la Ciolos, il intreba cu dispret: Cine esti?…

 1. Crin Antonescu spune:

  Jos dictatorul Basescu si sluga lui Ciolos!

  Comisarul Romaniei trebuie sa fie reprezentantul PNL-PSD: DECEBEL TRAIAN REMES – cel mai competent ministru al agriculturii din Romania!

  🙂 sa mori de ras cu Geoana si Antonescu

 2. Liviu Iordache spune:

  Drama acestui accident pe nume de cod Severin este ca el chiar crede ca exista! Zice: PSD nu poate vota pentru domnul Barroso… Da, si? Greu de intilnit o asemenea gloaba, dar se pare ca i-o ia pe urme in galop Pipidi (sau, vorba aluia, Lipidi), alt personaj pus pe injurat la greu romania, oriunde s-ar afla!

 3. moshu49 spune:

  …sau despre cum a lovit Bãse cu Ciolos în dusmanii prostãnaci
  am urmãrit pe internet cît am putut de mult si nu-mi venea sã cred despre ce vãd si aud
  teribil omu’… i-a extaziat pe toti inclusiv presa 🙂

 4. theo spune:

  cartitza severin,nu a fost singurul care a vorbit cu dispretz si räutate, la adresa lui ciolos.fratelele lui organ, celälakt organ fost la ue, care a avut o activitate sub orce cricä.

  spunea, nu prea are sanse, este f. greu.

  uite dl. ciolos le-a arätat la toti, cä este cineva.

  desigur ciolos a fost denigrat, pt. cä a fost sustinut de prededinte.

 5. theo spune:

  da, bäsescu a adus oameni pregätiti inafarä, s-au de la noi, tineri care pot schimba mult viata romaniei,

  mä bucur din suflet, cä nu a intrat romania pe mana unui repetent-gargaragiu, färä nici un merit precum crin si nici a unui tembel ca geoanä , prostänacul violet.

 6. theo spune:

  severin,

  este un arogant, o cartitzä infectä färä consideratie din partea sträinilor,

  se spune . cä se bagä in seamä, artzägos si plin de el- nepotul lui brucan.

 7. V. IZVORAN spune:

  Adrian Severin este un politician valoros. Nu au bocii asa ceva. Ei au doar servitori umili pe care betzivanu-i poate manipula cum vrea el. Ciolosul nu e altceva decat unealta lui bashinescu. Seful peste agricultura Europei , un ingineras care nu a condus nici ce-a mai anonima ferma agricola. Fara experienta muncii concrete pe brazda sau in ferma zootehnica nu poti fi specialist agricol. Poate in teorii e tare, o fi citit , o fi facut copy-paste la multe lucrari teoretice dar ca specialist agricol………….!!!!!!! Si numele lui parca-i predestinat : CIOLOS = inselatorul (in limba bozgoreasca ). Asa ca , mai bocilor , mucles ,ca pana va ajunge Ciolosu’ lu’ bashinescu la valoarea Prof.univ.dr. Adrian SEVERIN e cale luuuuuunga.

 8. turnofftheglory spune:

  Strugurii sunt inca acri, a spus vulpea nepoata a lui Brucan.

 9. maria spune:

  mare europarlamentar Severin asta; deviatia asta a lui,sau deranj momentan, de a-i recunoaste doar pe cei cu carnet de partid rosu , o fi din cauza concentratiei mari a Hidrogenului in apa de Bruxelles?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: