Boc la OTV. Cifre.

Poti sa nu impartasesti optimismul lui Cristi Patrasconiu (Da, OTV poate deveni quality!), dar cifrele spun si ele câte ceva. Ieri seara, între 21.00-24.00, media audientei generale a OTVului, care l-a avut ca invitat pe Emil Boc, ar fi fost peste audientele Antenei3 si RealitatiiTV. Aflu asadar ca, în aceste trei ore, Boc a avut la OTV o audienta generala medie  de 2.2, în timp ce Antena3 a avut 2.0, iar Realitatea s-a zbatut la 1.5.

In mediul urban, Antena3 a reusit sa-l bata pe Boc la OTV, Realitatea a ramas insa tot în urma postului lui Dan Diaconescu: Antena3 -2.7, OTV – 2.2, RealitateaTV – 1.8.
Interesant este ca audienta Antenei3 a fost 75% în urban, în timp ce OTVul a avut jumatate-jumatate urban-rural.

Cred ca schimbarea de la garsoniera la studio decomandat  i-a adus lui Dan Diaconescu serioase pierderi de audienta. Pe de alta parte, „performantele” lui Diaconescu se pierd de-acum in peisajul general al mocirlei în care s-au coborât posturi „serioase” (RealitateaTV, Antenele 1&3, KanalD).

Anunțuri

2 Responses to Boc la OTV. Cifre.

  1. nicole spune:

    Buna seara,

    As dori, daca se poate, domnule, sa transmiteti o dedicatie si cu audientele din acest moment ale OTV cu Marean Vanghelie care este chiar in aceste tragice momente la postul din titlu. Va multumesc foarte mult si ma iertati ca n-am mai avut minute ca sa va trimit un sms cu dorintele mele. va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: