Manipulari la greu, anti-americane, la televiziunea lui Felix

Titlu la Sinteza Zilei din 4 februarie 2010: „Scutul antiracheta – 4 miliarde euro? Cine plateste?”. Invitat: Mircea Geoana, politician preocupat de atacuri energetice cu flacari violete, in timpul liber vizitator discret si pasionat al Moscovei  în 2009 (nici acum nu stim daca a fost doar o vizita, sau doua, sau chiar trei, nici persoanele pe care le-a intalnit in timpul liber).

Titlu mincinos la Sinteza Zilei din 26 martie 2008: „Cât ne costa summit-ul? 700 euro de român!” Era chiar inaintea summit-ului NATO de la Bucuresti, iar Gâdea se întreba: „Merită tot acest efort pentru România, şi financiar şi nu numai, pentru acest summit?”

Reclame

2 Responses to Manipulari la greu, anti-americane, la televiziunea lui Felix

  1. Imperialistu' spune:

    Vechii activisti pro-rusi de la noi. Trebuia sa fi vazut iRealitatea de astazi, in jur de ora 10:30, invitati Rizea si o „doamna” de la PNL. Amatori, oameni fara pic de habar, DAR care isi tineau sa isi dea cu parerea. Daca imi aduc bine aminte, penelista spunea ca e vorba de un scut (!) nu de un sistem antiracheta, iar pesedistul… si asta zicea o prostie, ceva de genul urmator: interceptoarele se fixeaza de rachete si le „imping”. Se intelegea ca le trimit altora.

    Vai de noi. 🙂

    • contramanipulare spune:

      mortal, nu am vazut. imi place asta cu impinsul rachetei, e asa, amabil, te du mai incolo domnita racheta. cred ca a vazut documentarele alea sf cu meteoriti care sunt „prinsi” si impinsi sa ocoleaca pamantul. ce cretini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: