Primaru’ gargara Copин Oпреcку: „Declansam chestia cu gropaniada si se face liniste”

Hotnews.ro publica inregistrarea disctutiilor dintre primarul Oprescu si asfaltatori. E Sorin Oprescu 100%, un individ preocupat exclusiv de imagine. Sunt sigur ca daca lucrurile evolueaza urât dupa aceasta înregistrare, se va victimiza si va spune ca e victima asfalatatorilor de partid. 

Declansam chestia cu gropaniada si se face liniste. Va asigur eu ca se face liniste in lumea de afara, dupa care ne vedem de treburile noastre. Dupa aia putem sa purtam discutii la vara, daca e corect facut, daca materialele sunt corespunzatoare, daca nu sunt de ce nu sunt, daca sunt de ce sunt? Asa suntem noi chitibusari. (…) Eu va spun sincer ca as dori un boom de patru – cinci zile, de dimineata pana seara.

Va rog frumos, incepand de astazi, de la noapte; a, si am o rugaminte daca se poate. Domnilor, cat costa, cat consuma o lumina din aia de fotograf la fiecare lucrare, ca au astia un chef de umblat noaptea, bai frate, si nu stii unde umbla. Si apoi mai vad si aia care lucreaza ce fac. Mai ales cum a fost in asociere cu Belu (cimitirul Belu), ca parca au iesit aia direct din Belu. Erau niste tristi cu caciulile trase pe cap care frecau cimentu’. Si ii da la televiziune. Si-au luat-o atunci. Noroc ca am fost acolo, ca ei dezghetau cu apa calda utilajele de la Apa Nova.

Haideti zilele astea sa dam un junghi, nu stiu cinci, sase, sapte zile pe arterele principale pe astea, Pieptanari, Pastele ma-sii. In felul asta pot sa apas si eu pe buton mai tare pentru ce am discutat cu voi data trecuta. Sa mai luam masinile ca ne jucam: le luam, le punem, le luam, le punem. Nu se poate, nu ai cum, astia sunt nesimtiti. Orice ai face nu e bine. Da` mai dai in (limbaj vulgar).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: