Che Guevara si condamnarea comunismului

Ieri seara am prins doar finalul emisiunii Intre bine si rau despre lustratie, pa Paunescu (in echipa lui Andon) recitându-si poeziile si pe Antonescu (aflat in echipa cu Virgil Magureanu)  bâlbâind ceva confuz despre „purgatie”.  

Mircea Marian a vazut toata emisiunea si are un post interesant: Oamenii lui Vântu condamnă condamnarea comunismului. La TVR.

Doar un fragment: „pe post de momâie împăiată, a apărut și colegul de partid al Noricăi Nicolai, al lui Teodor Meleșcanu și Relu Fenechiu: Crin Antonescu. Ezitant, incapabil să spună clar dacă PNL mai susține lustrația sau deconspirarea comunismului. Greu să vorbești despre lustrație când tocmai ai promovat-o pe Norica Nicolai, cea care îngropat legea CNSAS.”

Anunțuri

3 Responses to Che Guevara si condamnarea comunismului

 1. rostogan spune:

  Nu numai Antonescu e momaie impaiata.Andon,Melescanu, Norica,etc.,toti sunt adevarate momai comuniste impaiate.

 2. alergic la portocale spune:

  Măi să fie, ce mari anti-comunişti sunt Băsescu, Boc (!!!), Puiu Popoviciu (prietenii şi fraţii lui Băsescu „ştie” de ce).

  Când era CDR-ul la putere, „anti”-comunistul Băsescu s-a luptat din răsputeri să o distrugă, iar PD-ul şi PNL-ul nu s-au înghesuit nici un pic să sprijine legea Ticu (iar nu parodia de lege a CNSAS).

  Ipocriţii naibii! Lăsaţi măcar anti-comunismul în pace, că în rest v-aţi bătut joc de toate valorile.

 3. alergic la portocale spune:

  Prăbuşirea comunismului a lăsat orfană un tip de vorbire: cea despre săraci, nedreptăţiţi, rataţi, proşti şi mulţi. Lumea noastră a devenit un club select, în care pot să-şi permită bilete de intrare doar oamenii de succes, cei tineri, cu bani mulţi şi contacte multe. Biserica, zice părintele Agheev, un călugăr exotic, fost oligarh miliardar, vorbitor a 17 limbi străine, a fost învinsă de Bancă: „În momentul în care îţi faci asigurare, îţi iei credit şi depui banii la bancă, nu mai poţi crede cu adevărat, căci poliţa de asigurare şi contul bancar devin temeiul credinţei tale. Nu poţi fi creştin atâta timp cât ai poliţă de asigurare şi credit.” Glamour Hristos, cel transformat în abţibilduri încleiate pe Jeep-uri luxoase sau cel fredonat la TV de indivizi ca Becali l-a învins pe Hristosul în zdrenţe. Intelectualii, apărătorii cei mai sinceri ai prostimii în modernitate, tratează gândirea de stânga ca o ocupaţie, săracii – ca o coloană a cincea a unor forţe oculte, sau ca un balast pe drumul unui progres închipuit. Oricine îndrăzneşte să-şi asume cuvinte pentru gloată e taxat ca impostor, nostalgic, revizionist sau ca individ rătăcit, cu mentalitate învechită.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: