Geoana pastreaza amintirea vizitelor secrete la Moscova

Pana la urma tot nu ne-am lamurit cate vizite secrete o fi facut Mircea Geoana la Moscova anul trecut (Geoana marturiseste si o a doua vizita la Maica Rusie).

De acum însa admiratia fata de regimul autoritar de la Kremlin nu mai e secreta, ci pe fata. Geoană aproape că se demască drept un trepăduş al intereselor ruseşti, scrie Prioritate de dreapta dupa ce reda declaratiile lui Geoana de la Ambasada Rusiei:

Dacă naţiunea poloneză, grav încercată în acest recent dramatic accident de la Smolensk, în care partea rusă a răspuns impecabil din punctul meu de vedere, reuşeşte să depăşească anumite complexe istorice, nu văd de ce România nu ar proceda la fel. Cred că va trebui să dovedim mai multă creativitate în deblocarea dialogului politic între Bucureşti şi Moscova.

Poate-l ajuta Uniunea Artistilor Plastici sau alte uniuni de creatie. Cât despre raspunsul impecabil dat de rusi polonezilor, sa amintim ca polonezii nu au nici pâna astazi cutiile negre ale avionului prezidential prabusit la Smolensk  si ca Varsovia a primit doar transcrierea convorbirilor din cabina de pilotaj realizata de rusi:  Spui Doamne Isuse, si ei aud la dracu’.

Reclame

2 Responses to Geoana pastreaza amintirea vizitelor secrete la Moscova

 1. ISTORIA AȘA CUM NU O ȘTIM. DEPORTĂRILE BASARABENILOR: TRAGEDII DE FAMILIE ȘI ȚARĂ

  Un articol șocant, despre suferința provocată de bolșevici basarabenilor. Trebuie preluat și citit de cat mai multi romani…

  http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/06/istoria-asa-cum-nu-o-stim-deportarile.html

 2. Un articol deosebit ce trebuie citit si preluat de cat mai multi romani, …
  … e clar că dacă spui moldovean, înseamnă că e român, ca şi cum dacă spui ardelean, înseamnă că e român. Cred că pentru societatea moldovenească, cu cât mai devreme va intelege, işi va recunoaşte şi fructifica apartenenţa la spaţiul cultural, lingvistic şi istoric românesc, cu atât mai repede vom scăpa de problemele artificiale din acest domeniu, pe care le speculează de obicei politicienii de extremă”
  Citeste tot articolul aici:
  http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/06/dw-victor-osipov-moldovean-sau-ardelean.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: