Sassu, în conflict (sau convergenta) de interese (Adevarul/TVR), organizeaza concurs pentru CA al TVR

Schmoukiz pune cap la cap intamplarile si trage concluzia limpede: „libertarianul” Patriciu capuseaza TVR:

TVR si Adevarul Holding semneaza un contract de colaborare, potrivit caruia emisiuni de sport ale TVR ar urma sa se desfasoare in studiourile unei televiziuni care inca nu exista, detinuta de Dinu Patriciu. Pretextul: vor fi emisiuni in High Definition.
In aceeasi luna, TVR si Adevarul semneaza un alt contract, prin care emisiunile estivale ale postului public ar urma sa fie promovate in tabloidul Click, de parca aparitia in respectiva foaie, intre cadavre si prostituate, n-ar fi mai curand un deserviciu pentru orice institutie.

Numai ca rationamentul lui Schmoukiz se opreste la „Cateva zile mai tarziu, Alexandru Sassu e anuntat director al viitoarei televiziuni a lui Dinu Patriciu, care are deja un contract cu ageamii din TVR, inainte de a emite un minut.”

Mai e de adaugat ca Sassu, desi e demis si a anuntat public ca pleaca la viitoarea televiziune a mogulului, organizeaza si supervizeaza in aceste zile alegerile pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in viitorul Consiliu de Administratie al televiziunii publice:  Desi e pe punct de plecare din TVR, Alexandru Sassu face jocurile in alegerile pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in CA al Televiziunii publice

Aflat într-un evident conflict de interese evidenta incompatibilitate, Sassu are asadar control asupra procesului prin care va implanta oameni de incredere in viitorul CA.

Actualizare:

1) Au castigat tovarasii Burtea si Barbulescu anunta Reporter Virtual; despre ispravile lui Burtea mai multe in Oda lui Sassu&Burtea, moarte dusmanilor!, doua ore de propaganda la TVR cu iz de anii ’90 si TVR-ul merge pe Burtea.

2) Evenimentul zilei are un articol documentat pe tema capusarii TVR: Sassu i-a deschis lui Patriciu uşa TVR

Anunțuri

2 Responses to Sassu, în conflict (sau convergenta) de interese (Adevarul/TVR), organizeaza concurs pentru CA al TVR

  1. Cezarica spune:

    Tovarasu’ Burtea a facut o teribila pasiune auto pentru marca „PEUGEOT”. Astfel, de la Marea Debusolada ’89 incoace tovarasu’-gradu’ Burtea si-a schimbat „Peugeot”-rile mai ceva ca pe bocancii proprii; si asta, doar din salariul de angajat al Televiziunii Publice! Mai nou, il va avea coleg in Consiliul de Administratie pe un anume Traian Barbulescu, sef pe la TVR Craiova – un individ despre care s-a spus ca a folosit forta de munca si mijloacele auto apartinand studioului TVR Craiova. Pretenarul Sassu, de la Bucuresti, s-a facut ca ploua in cazul acestui abuz de functie/putere.

    Pleaca ai nostri, vin tot aia.

  2. Emil spune:

    „Vor fi in HD, adica in high definition”. Corect. Poate ii explica cineva cum e cu hasdeu’ asta si la doamna Turcan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: