Cam câte ape vor fi necesare pentru „spălarea“ Realitatea TV

Stelian Tănase, care a anunţat că din data de 1 noiembrie va preluat postul de director al  Realitatea TV,  a anunţat că va face ca postul să-şi schimbe modul în care este perceput de către telespectatori, adică ca un post trompetă, folosit de anumite partide ca agent electoral, prin manipulări.

El a spus că acest lucru „nu este uşor, pentru că avem o anumită imagine publică de care toţi suntem nemultumiţi şi pe care o discutăm zilnic în toţi termenii posibili“.

Referitor la acest „proiect“, propunem un concurs: Câte ape îi trebuiesc acestui post să se „spele“ pe imagine? Dacă mai are vreo şanasă?

Anunțuri

10 Responses to Cam câte ape vor fi necesare pentru „spălarea“ Realitatea TV

 1. Iulian spune:

  De ce ar trebui spalat cind are cumparatori de aceeasi spita, care il vor folosi in continuare fara sa altereze prea mult actualul format.

 2. contramanipulare spune:

  Da, buna idee. La asta nu m-am gandit, dar, totusi, speram ca si naravul ar trebui rebranduit.

 3. doru spune:

  cine spune chestia asta ?!?!? grivei? Pai pe grivei nici toata Dunarea de la izvoare pina la varsare nu il poate spala!!! amintiti va toate emisiunile lui grivei cu poetul disident zis si ,,portofel”!! parca erau doua tate la menopauza !!!! iar stenograma cind ii cere voie lui ,,nusulica” daca poate face si el pipilica la tvr1 e de cartea de istorie a jurnalismului !!!! asa ca m ai bine emigreaza la Paris si il spala Sena de toate flegmele care le a luat de la toti ziaristi onesti,care isi cistiga painea din pix !!

 4. hoinarul spune:

  un ocean.

 5. NeicaNimeni spune:

  Eu propun sa se aduca apa cu hidrantul,direct de la Vantu.

 6. stenograma spune:

  Ei, cautati nod in papura! Le poate spala totusi, ii trebuie multa apa intr-adevar, cam pana seaca Dunarea apreciez eu.

 7. griveiul presetat spune:

  Chiar daca ramane aceeasi Marie, sa-si schimbe neaparat bocitoarele! Sunt compromisi pana-n maduva, cu greu isi vor mai gasi de lucru in mass-media. Ce vor scrie in CV? Stagiul la Vantu? Orice angajator care se respecta nu va angaja pe cineva carec a fost la iRTV. Legea lustratiei in presa! Cine a latrat la Antene si iRTV sa ia o pauza. Poporul pe care l-au dezinformat nu-i va mai rumega asa usor.

 8. raj spune:

  Pentru inceput sa ne intrebam noi in cite ape trebuie sa se spele insusi stelian Tanase si dupa aceia sa se ocupe si de Irealitatea TV!!!

 9. marian spune:

  cel mai tulbure si murdar trust de presa din romania,inpreuna cu antena 3,,sai inchida definitiv,pt tot ce arata negativ

 10. Terente spune:

  Dupa cum scrie antecomentatorul meu, marian (cu m mic) „SAI inchida definitiv…”. Asa blog, asa public tinta. Asa votanti. Asa popor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: