Ori e fostă ori se vinde. Şi daca e fostă, ce se vinde?

Prin octombrie, site-ul  lui Cornel Nistorescu declara revista 22 ca „fostă“, iar la un comentariu al unui cititor care cerea ca să verifice faptul că revista există şi chiar şi pe print (ceea ce Cotidianul nu a mai putut să facă), redacţia răspunde în stilul cât se poate de autentic: „pentru noi e fostă“. Pentru mai multe detalii se poate verifica articolul cu pricina: http://www.cotidianul.ro/126966-22-si-Dialog-intre-admiratori.

Dar nu trece nicio lună şi redacţia cu capacităţi de a prevedea viitorul vine cu o altă noutate: revista 22 se vinde cu 200.000 de euro şi nu oricui, ci unui străin care nu are legături cu mogulii. Articolul e ca o simplă notă, adică nu e articol. E ca şoaptele dintre ţaţe: ai auzit Tanţo… Pentru curioşi se poate vedea http://www.cotidianul.ro/129840-Se-vinde-revista-22.

Dar noi avem o dilemă, nici veche, nici nouă. Dacă ceva e „fostă“, cum de se mai poate vinde? Sau am dori să înţelegem de ce Cotidianul nu se poate hotărî dacă e fostă sau de vânzare. Dar credem că e o problemă cu sursele lor. Asta e… Se întâmplă chiar şi la cotidianul.

Reclame

One Response to Ori e fostă ori se vinde. Şi daca e fostă, ce se vinde?

  1. Imperialistu spune:

    Jurnalism nistorescian.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: