Drama Danei Grecu: „Am impresia că trăim în ţara furnicilor nebune”

Furnicile nebune atacă ospiciul 3

Spre finalul unei reprize de isterie, o mărturisire dramatică a Danei Grecu: „Am impresia că trăim în ţara furnicilor nebune!” Sebastian Vlădescu, invitat placid, o întreabă pe pacientă: „Faceţi parte dintre ele?”

Cum criza nu se terminase,  Dana Grecu nu-l aude, continuă cu Băsescu, Anastase, Blejnar, vămile, „administraţia portocalie” – „furnicile nebune”. Intr-un moment de respiro, Vlădescu revine şi o întreabă pe Grecu dacă nu e cumva printre furnicile nebune. „Eu sunt crab”, spune în cele din urmă Grecu. „Noi sperăm să ajungem la ocean să vorbim”, lămureşte crabul lui Felix.

Inventarul speciilor non-native de peşti din apele dulci ale României arată că „Furnica nebună a fost denumită astfel din cauza mişcărilor ei frenetice. Ea a invadat ecosistemele naturale şi a cauzat pagube mediului înconjurător din Hawaii până în Seychelles şi Zabzibar. Pe insula Crăciunului din Oceanul Indian furnicile au format supercolonii (cu mai multe regine) în cel puţin 8 regiuni din pădurile tropicale. În 18 luni furnicile au fost capabile să omoare milioane de crabi roşii de uscat.”

Lupta dintre crabi şi furnicile nebune care a impresionat-o atât pe Grecu este descrisă de autorul unui documentar pentru National Geographic: „Un alt obstacol în drumul lor spre apă este reprezentat de așa-numitele furnici galbene nebune. Aceste furnici agresive aruncă acid în ochii crabilor orbindu-i, iar crabii nu se mai pot mișca și mor în soare.”

Anunțuri

7 Responses to Drama Danei Grecu: „Am impresia că trăim în ţara furnicilor nebune”

 1. vio spune:

  Aceasta dana grecu, care se pare ca a trecut printr-o incercare serioasa in viata, este cea mai nesuferita „prezentatoare” tv, ca de altfel toti salariatii lui felix. Nu fac decat un lucru, varsa rauri de ura contra lui Basescu, pusi de felix sa faca acest lucru, poate ne face sa uitam de dosarele lui din justitie si banii firmei Crescent,care au ajuns sau au fost furati de el, de ciripitul lui la secu’. Stiu sa folosesc majuscule dar aceste personaje nu merita respectul meu.

 2. Vladescu eun cinic, iar Grecu are o mare problema cu istericalele in direct.

 3. MVasile spune:

  Si totusi, nu credeti ca are niste calitati (dictie, spontaneitate, rapiditatea discursului, etc.), mai rar intalnite pe piata din Romania ?
  Atunci cand dezbate un subiect, Dana participa cu tot sufletul pentru ca spune ceea ce crede cu sinceritate despre subiectul respectiv. Daca ce spune este in contradictie cu ce ne-ar placea noua sa spuna nu are relevanta pentru profilul sau de moderator.
  Eu o vad „in fata” doamnei Firea.
  De asemenea, propun sa apreciem şi simtul umorului, Dana raspunzand prompt la provocarea ministrului cu un zambet prietenesc: „Eu sunt crab”.
  Sa recunoastem ca la emisiunea Danei Grecu nu doarme nimeni!
  PS: 1. Desi, in general, sunt pro Base, urmaresc cu interes emisiunile Danei Grecu.
  2. De asemenea, dar sa nu mai spuneti la nimeni, am informatii ca aceasta emisiune o „gusta” uneori si maestrul Andrei Plesu.
  3. Sa nu tragem in moderatori !

 4. Si eu care credeam ca avem ,nu o „furnica nebuna”,nu un „crab”[inofensiv],ci o adevarata ..VIESPIE „Turbata”,in „Stupul „trantoruluiFelix

 5. camy spune:

  dana grecu= SUZANA GIDEAA+ ANA PAUCHER.

 6. rodica halasz spune:

  la emisiunea lui DANA GRECU nu te plictisesti.mie imi place

 7. ildi spune:

  de cate ori aud vocea Danei Grecu mi se face pielea de gaina, ma irit la culme si ma cert cu toti cei din jur. Doamna asta se crede cel putin absolvent de Harvard prin felul de a baga pumnul in gura la toata lumea, atotcunoscatoare, etc. Sunt profesoara in invatamantul universitar si va asigur ca „cine latra (de fapt ea rage) nu musca (adica e slaba)” Ataca ca sa nu fi atacat, si multe altele. Face greseli de exprimare cu nemiluita, isterica, nebuna de legat, o rusine pentru sexul femeiesc. Cu atat mai mult cu cat predau studii feministe: daca acesta este modelul femeii contemporane, atunci ma las de meserie. Unde va este finetea in comportament si exprimare (nimeni nu zice sa fiti papa lapte), decenta pe care ne-o da doar adevarata valoare. Daca tot va tineti atat de tare si mare, studiati d-na Grecu marile personalitati ale lumii si vedeti cu cine va asemuiti: cu Hitler, etc. Sunt o profesoara vestita prin severitate dar asta nu inseamca ca urlu, rag, zbier intruna la studentii mei. Ma impun prin valoare, prin discurs, ceea ce d-voastra habar nu aveti. Cum spune englezul: You are a disgrace! Macar de ati prelua un dram de feminitate de la Alexandra Stoicescu, o adevarata doamna, desteapta, frumoasa si nu zbiara!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: