Miruna, Hurezeanu şi Chireac cu săpun şi bureţel în ajutorul victimei Severin

Ieri seara, la Realitatea, Miruna Munteanu a expediat rapid acuzaţiile de corupţie aduse lui Adrian Severin, dându-i platformă să se exprime nestingherit.

„Nu putem ignora un subiect fierbinte lansat de Sunday Times, nu vreau să insistăm, dar fiindcă sunteţi ptotagonistul subiectului sunt obligată să vă dau şansa unei lămuriri”, s-a făcut preş ziarista lui Vântu.

La care Severin , netulburat, a descris conspiraţia mondială ţesută în jurul său în termenii deja ştiuţi: „înscenare”, „operaţiune sub acoperire”, „nimic adevarat”, „jurnal de scandal”, „preocupare de a ataca şi submina credibilitatea Parlamentului European”, „am cerut să se clarificie în interior să lichidăm orice îndoială, să înceapă procedura penală împotriva jurnaliştilor care au intrat sub identitate falsă într-o instituţie oficială, cu echipament de înregistrare clandestin şi au făcut înregistrări neautorizate şi neanunţate în avans.” Severin a explicat diferenţa dintre un contract de lobby şi unul de consultanţă, că el ar fi negociat contract de consultanţă, nu de lobby.

După care Bogdan Chireac a sărit în ajutor relativizând acuzaţiile: „la Bruxelles există 3.000 de firme de lobby, e poerfect legal”, Cioroianu a spus ceva că „din păcate” asta e situaţia, la care a sărit opărit şi Hurezeanu: „Dar de ce spuneţi din pacate? Este o practica legitimă.” Profitând de portiţa oferită de Chireac şi Hurezeanu, Severin a mai explicat el cum e cu reglementarea lobby-ului în UE. În cele din urmă, Miruna Munteanu a cerut ferm „Să ne întoarcem totuşi la problema libiană.”

Aşa au îngropat scandalul, în 13 minute. Imaginaţi-vă numai câte zeci de ore de emisie, de câte mii de ori ar fi fost reluat filmuleţul jurnaliştilor britanici, dacă ar fi expus un europarlamentar PDL.

Puteţi viziona AICI emisiunea, între 19,17-19,30.

6 Responses to Miruna, Hurezeanu şi Chireac cu săpun şi bureţel în ajutorul victimei Severin

 1. bella spune:

  am vazut ieri!! sila,greata,dezgust!

 2. dust spune:

  zau, eu nu stiu de ce te mai miri…
  jigodismul de la tv a atins apogeul.

 3. iulian spune:

  Salutare
  Este o lovitura FOARTE greu de digerat de PSD si PONTA in special deoarece nu este o lövitura venita din partea lui Basescu sa se vorbeasca imediat de razbunare sau lucratura.
  MA SIMT FOARTE BINE VAZAND CIT DE PENIBILI SUNT CEI DE LA PSD SI presurile lor.

 4. contramanipulare spune:

  Dust, totusi sunt feluri diferite de jigodism. Asta descris aici, in care Hurezeanu si Chireac ii ofera lui Severin posibilitatea unei discutii teoretice despre legislatia lobby-ului desi au in fata un scandal limpde de coruptie, este unul sinucigas, lucrurile sunt prea evidente ca sa nu te faci de kko.

 5. Liviu Iordache spune:

  Pai daca ei au inconstienta si lipsa de bun simt (dar chiar si de minim ‘miros’ gazetaresc), fiind evident ca Severin va fi dat exemplu la PE si demis, daca nu isi va depune demisia precum ceilalti doi, normal ar fi, la un asemenea deznodamint, sa se autosuspende din spatiul public pe termen nelimitat. Dar nesimtirea e prea mare la asemenea otrepe

 6. Teacheru spune:

  Oamenii cu bun simt din Romania, care au si alte indeletniciri decat sa se uite la televiziunile poporului si sa-l injure pe Tiran si-au dat seama de amploarea marsaviei. Severin, mai mare peste bratul doctrinar al partidului-Fundatia Ovidiu Sincai- nu putea sa faca o reclama mai potrivita doctrinei pesedeului: va furam chiar si in somn, acum si in Europa!
  http://teacheru.blogspot.com/2011/03/bursucul-veninos-pus-botu-la-100000-de.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: