Jurnalist TVR, sluj la Adrian Nastase (care se compara cu Isus Hristos pe drumul Golgotei)

Formidabil acest fragment remarcat de Hotnews.ro de la o noua amanare in procesul lui Nastase:

Intervine un reporter al TVR, care ii adreseaza lui Nastase o intrebare „incisiva”: „900 de martori, 37.000 de pagini la dosar cat au costat? Nu au costat mai mult decat teatrul asta punerea iluzorie a unei fraude care nu este dovedita? „
Nastase raspunde propt: „Dupa cum ati vazut, prejudiciul stabilit de expertii independenti a fost zero. Intrebarea este corecta. Cei 900 de martori au fost audiati in cateva randuri. Cheltuielile au fost evident mari. Ne dam seama de dosarul politic realizat de Daniel Morar si de Monica Macovei. Ati vazut ca Monica Macovei sustine ca guvernul Ungureanu a fost dat jos pentru ca se dorea achitarea mea.
Un alt reporter, de acesta data de la o televiziune privata, intreaba si el: “Acest dosar, dar si celelalte v-au afectat enorm imaginea. Cand si cum veti putea sa remediati?”

Nastase raspunde din nou: „Vreau sa va spun ca nu cred ca imaginea mea a fost afectata […] Este clar ca asta a fost intentia. Acest proces a creat o victimizare a mea extrem de evidenta. Sigur am mers pe acest drum al Golgotei.”
Reporterul TVR revine: Au apucat avocatii dumneavoastra sa citeasca in sapte zile toate filele din dosar?
Nastase spune ca avocatii sai stiu in general dosarul, dar ca alte parti din proces si-au angajat avocatii in urma cu o saptamana.

Dupa ce pune individul-pres de la TVR mi se pare ca se aude o intrebare soptita, probabil a unui jurnalist, „cine-i asta, frate?” Chiar, cine-o fi?

4 Responses to Jurnalist TVR, sluj la Adrian Nastase (care se compara cu Isus Hristos pe drumul Golgotei)

  1. Emil spune:

    Probabil, individul este si el un angajat al lui Nastase 🙂

  2. danielb spune:

    deci e clar ca ne intoarcem in anii 2000-2004. imi e sila.

  3. princesturdzass spune:

    bietul nastase, iar iese cu sabia si labradorul sa dea explicatii cavaleresti

Lasă un comentariu