Manipulati, ca se vede tot

Televiziunile mogulilor au deschis o noua epoca jurnalistica. Asa cum marele Cristoiu, inainte sa se retraga in biblioteca lui Voiculescu, ne-a lasat mostenire „gaina care naste pui vii” si faimosul fomfleu, tot asa, televiziunile mogulilor ne vor lasa mostenire arta manipularii live.

Va invit pe toti manipulatii sa scrieti si sa semnalati. Hai sa ne distram putin, mai ales ca o facem pe banii lor.

Uite un prim exemplu: cu cine credeti ca se analizeaza bugetul monstruoasei coalitii? Cu Ciorbea si Tariceanu, azi, 29 ianuarie, ora 21.00, Realitatea. Garantez ca va fi un regal.

6 Responses to Manipulati, ca se vede tot

  1. Marius Delaepicentru spune:

    Întrebare: „V-ar placea (???) sa auziti ca Barak Obama a fost asasinat?”.
    Dacă vrem să aflăm adevărul, la o întrebare de felul celei de mai sus se răspunde tot printr-o întrebare, ceva mai simplă, însă, infinit mai eficace:
    -„Alo, sunteţi rudă cu doamna Puwak?”

    După introducerea asta didactică, de făcut deosebirea dintre praf şi ochi, aştept comentariile. Bineînţeles, nu la cele scrise de mine, ci la „extrapolarea interpolării simulării economico-financiare” după formula Tăriceanu-Ciorbea (citeşte piftie).

    Îmi pare rău că nu vreau să am televizor, dar vă asigur că şi mie-mi place să demontez jucăriile în „mogule” simple.

  2. alexa mera spune:

    Stradania manipulatorie e evidenta la Realitatea TV dar aparitiile de tip Ciorbea, Gusa, Ghise, Sandru, si ceilalti,ejusdem farinae, nu sunt credibile. Dar nici amuzanti nu sunt…Cat despre liderii sindicali invechiti in rele…
    Ziaristii invitati ,cam aceiasi,sunt de tipul lui Ion M. Ionita, cu afiliere politica evidenta.
    Ma intreb, totusi, ce ii preseaza in halul asta pe angajatii lui Vantu de au ajuns sa nesocoteasca orice regula deontologica si chiar regulile bunului simt?!
    Cat despre ciutaci, nu existau asteptari…

  3. Scrie opinia ta spune:

    Ha ha ha!!!

    Doare n’asa? Nu tu un TrU, un Patapievici, un tucalar acolo mai mult sau mai putin telectual de grup. Auzi tu, sa discuti bugetu’ cu doi fosti prim ministri. Nici macar un aplaudak acolo? Ce oroare! Normal era sa’l fi discutat daca nu cu un telectual de grup care se pricep de minune la economie, macar sa’l fi discutat cu Basel. Tot le stie el pe toate si mor puparii de dragu’ lui. Ha ha ha!!

    Hai ca esti simpatic. Si esti si pentru gloria lui!

    Ha ha ha!!!

  4. Scrie opinia ta spune:

    Ha ha ha!!!

    Cenzurati, poate nu se vede nimic!!! Ha ha ha!!

    Nu fi trist, poti sa dai pe labe1 TV. Ha ha ha!! Acolo sigur comenteaza vreun tucalar in orgasm dupa Basea si pedelea. Ha ha ha!!

    Ha ha ha!!!

    Doare n’asa? Nu tu un TrU, un Patapievici, un tucalar acolo mai mult sau mai putin telectual de grup.

    Auzi tu, sa discuti bugetu’ cu doi fosti prim ministri. Nici macar un aplaudak acolo? Ce oroare!

    Normal era sa’l fi discutat daca nu cu un telectual de grup care se pricepe de minune la economie, macar sa’l fi discutat cu Basel. Tot le stie el pe toate si mor puparii de dragu’ lui. Ha ha ha!!

    Hai ca esti simpatic. Si esti si pentru gloria lui!

    Ha ha ha!!!

  5. echoofsilence spune:

    iar ciorbea? asta ar trebui scuipat si luat la suturi in cur de toti cei care il vad. in 1997 a lasat pe drumuri sute de mii daca nu milioane de romani cand a inchis intreprinderile. nu a avut un plan de bataie pentru ce va urma. huooooooo!!!

  6. Barengott spune:

    A fost Tariceanu ….

Lasă un comentariu