Ana are mere, Vantu are ziaristi, „guvernul Boc, bani ioc”; „guvernul Boc, pensii ioc”, „PNL iese la atac” etc.

Marti, Razvan Dumitrescu a tras cu forta  pret de jumatate de emisiune de o rima de scoala primara: „Guvernul Boc, bani ioc”.

Inainte de aceasta bijuterie jurnalistica, tot aparea un „news alert” la Realitatea, care ne „alerta” ca seara, la Razvan Dumitrescu va veni… atentie mare… însusi Crin Antonescu!!!! Si minunea chiar a fost posibila, si Crin Antonescu, in carne si oase, chiar a ajuns in studioul lui Razvan Dumitrescu. Rima scolareasca, „Guvernul boc, banii ioc” a fost înlocuita dupa 20.00 cu mobilizatorul titlu „PNL iese la atac” (ce-si gasea echivalent doar la Radu Moraru: „Boc în dialog cu romanii” sau la un OTV de genul „Nicolae Paun despre starea natiunii”).

Lui Razvan Dumitrescu atat de mult i-a placut si acel „Guvernul Boc, banii ioc”, încât miercuri a mers temerar si inovator mai departe cu alt titlu: „Guvernul Boc, pensii ioc”. Poate joi va continua cu „Guvernul Boc, alocatii ioc”, „Guvernul Boc, sosele ioc”, chiar cu un „Guvernul Boc, n-are noroc”, si alte titluri profesioniste si analize la fel de serioase si echilibrate urmate de indemnuri mobilizatoare precum, „Printul Duda iese la atac”, „Adrian Nastase ataca”. Nu stiu de ce, dar infantilismul unor astfel de abordari imi aminteste de celebrul slogan care si-a dovedit forta electorala la locale „Votati PIN, ursul carpatin”, rod al intersectiei muncii Laviniei Sandru cu inspiratia lui Cozmin Gusa.

Guvernul Boc, bani ioc (28 aprilie, Realitatea zilei, Razvan Dumitrescu)
Guvernul Boc, pensii ioc (29 aprilie, Realitatea Zilei, Razvan Dumitrescu)

5 Responses to Ana are mere, Vantu are ziaristi, „guvernul Boc, bani ioc”; „guvernul Boc, pensii ioc”, „PNL iese la atac” etc.

  1. robin spune:

    Razvan Dumitrescu: creier ioc , profesionalism ioc , umor ioc , obiectivitate ioc , bun simt ioc , imaginatie, ioc

  2. imi pare mie sau aseara am zarit, printre morminte (tot la razvan dumitrescu), din nou burtiera cu „guvernu’ boc, bani ioc) ?

    azi fiind 27 IANUARIE 2010 !

  3. se intimpla din nou, adica !

Lasă un comentariu