Ultime zvâcniri basescofobe: mult spiritism, discret masaj erotic

Ultimele zvâcniri de campanie mogula sunt din ce in ce mai tragi-comice si ridicole, pe masura candidatului. Antena3 a recurs vineri la imaginile si vorbele lui Octavian Paler pentru a mentine tonusul basescofobilor derutati de prestatia lui Geoana. Radu Sârbu reusise deja performanta de a-l cnvinge pe Corneliu Coposu sa aprobe protocolul Geoana-Crin. Mircea Geoana il invocase pe Parintele Galeriu.

La Realitatea, Vântu spune ca l-a primit in miez de noapte pe Mircea Geoana ca sa-l „relaxeze”… Candidatul PSD-PNL a venit acolo ca la un adevarat salon de masaj erotic.

Mircea Geoana a fost aici si a venit sa se relaxeze, am palavragit o gramada. Era incordat si am incercat sa-i creez o stare de relaxare
Sorin Ovidiu Vântu

TVR a mai facut o mica golanie, un interviu in editie speciala cu liderul socialistilor europeni, Rasmussen, venit si el sa-l propteasca pe Mircea Geoana.

5 Responses to Ultime zvâcniri basescofobe: mult spiritism, discret masaj erotic

  1. Stefan spune:

    De 48 de ore, am amutit. Mi-e greu sa mai postez ceva. Am incercat pana acum peste tot, sa-l sustin pe Basescu si sa argumentez de ce. Dupa dezbatere, mi se pare absolut inutil. Nu stiu ce as mai putea spune in apararea lui sau impotriva lui Geoana. Cred ca mai mult de cat s-a intamplat in confruntare, nu mai e nimic de spus. Nici de o paret si nici de cealalta.

    Sunt totusi si perplex. Nu inteleg de unde mai au atata energie Geoana si mai degraba televiziunile lui sa-l sustina in continuare. Cred ca e foarte frustrant pentru ei sa mizeze pe un candidat atat de prost si sa se compromitata atat de rau…

  2. Dan Patrascu spune:

    IN ansamblu campania electorala dusa de PSD a fost execrabila, o mostra clara de nesimtire, chiar daca lui Geoana i s-a alatura candidatul „bunului simt”.

    • contramanipulare spune:

      Acest partid, in orice combinatie. alaturi de pnl sau alaturi de pdl, in Bucuresti sau in Parlamentul European, va face numai ce stie, ce a facut si in 1946.

  3. gerula spune:

    As fi curios sa aflu opinia celei care i-a luat interviul boss-ului socialistilor europeni – Ruxandra Gheorghe: stia cand va fi difuzat interviul cu pricina? Daca da, in sinea ei aprobã un astfel de „shmen” publicistic: programarea difuzarii interviului pe un spatiu orar si intr-un context electoral ultra-sensibile?

  4. turnofftheglory spune:

    Zen moments from FuteVant.

Lasă un comentariu