Cum a rămas România fără BBC

Stelian Tănase a cărat în spate Realitatea lui Vântu prin scandalul stenogramelor. Ajuns în noul an, căruţaşul angajat pe o perioadă determinată a lăsat în drum jalnicul atelaj şi a anunţat poporul că nu va fi directorul Realităţii şi că nici n-a fost vreodată.

Nu doresc să fiu directorul Realitatea TV”, spune acum Stelian Tănase pentrupaginademedia.ro. “I-am anunțat de decizia mea pe Sorin Ovidiu Vîntu și pe Sebastian Ghiță încă de la începutul lunii decembrie”, spune el.

“Cred că ne dorim lucruri diferite, în ceea ce privește libertatea editorială. Discuția în jurul independenței editoriale a fost foarte lungă, iar fiecare a înțeles altceva de aici.”

Şi aşa Ghiţă, Vântu şi Tănase, tot discutând principii, ne-au privat de şansa unui BBC românesc.

3 Responses to Cum a rămas România fără BBC

  1. Vasile spune:

    bbc romanesc? mi-e frica sa nud-au in diaree.La contramanipulare trebuie o mana ferma care sa ..manipuleze(ce altceva poate face?)Despre Vantu si Tanase stiu ce le zbarnaie in creieri.Ghita asta e nou pe faleza.Nu se ocupa de baschet si de marketonline-firma cu probleme financiare?

  2. Simona spune:

    De ce nu e adevarat ca a vrut Tanase si nu a reusit? Si de ce ar fi vina lui ca nu avem un BBC romanesc? Poate nu e totul pierdut in sensul asta..

  3. theo spune:

    ghitzä, nu te mai asteaptä la portitä????????

Lasă un comentariu